Eu folosesc o simplă mașină de tuns (cu baterii). (fără chestiile alea de plastic pentru a „înălța" foarfecile, direct la piele - număru' zero cum se spune).
Pentru prima oara e indicat sa folosesti o lama (big). Apoi, dupa aproximativ 1-2 saptamani, mergi la un salon si incearca cu ceara. Daca nu doresti asa, poti folosi aparatul de epilat sau alta masinarie acasa.
Insa RECOMAND epilarea cu ceara deoarece":
1) Rareste parul si in viitor nu vei avea nevoie de epilare atat de des;
2) Folosirea lamei provoaca extinderea pilozitatii si va fi si mai greu.
Deci, recomand epilatul cu ceara sau, daca nu doresti salon, epilatorul personal. Succes!
Cred ca ceara este cea mai indicata, dar trebuie sa recunosc ca nu am folosit-o niciodata. Daca iti este jena de salon, ai putea incerca si cu epilatorul, dar trebuie sa fie special pentru zona inghinala si s-ar putea sa doara destul de tare, depinde si de tine cat de rezistenta esti la durere.
Merci dar nu o sa folosec ceara pentru zona intima raman tot la big sau aparat de ras pentru moment
Scuze, acum m-am uitat mai bine la nume + poza. Da, in cazul asta pentru baieti e mai ok lama.
Sincer nu stiu daca vreun baiat ar suporta o cereta la zona intima ar muri de durere si scuze dar vreau sa mai folosesc zona intima sunt prea tanar