anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU!
Am si eu o intrebare, dar cum nu am cu cine discuta despre acest subiect, voi posta aici in speranta ca nu voi primi prea multe injuraturi happy.
Sunt o fata de 18 ani si de o bucata de timp am realizat ca este posibil sa imi placa femeile. Am observat ca daca vad anumite persoane de acelasi sex pe care le consider atractive (si care sunt imbracate provocator sau chiar dezbracate) incepe sa imi bata inima tare si instinctiv ma holbez la unele parti ale corpului si parca mi se face cald si tind sa imi musc buzele. Mi le imaginez goale in mod neintentionat si simt cum as vrea sa le ating...Ideea este ca nu ma simt niciodata asa cand vad barbati. Daca o persoana de sex opus arata foarte bine (dupa standardele mele, bineinteles), cumva imi bate putin inima, dar niciodata nu as accepta sa ma culc cu ea. Parca nu simt acea dorinta, scanteie... Credeti ca sunt pe invers? Va cer scuze daca tot ce zic acum pare ciudat, dar dupa cum am zis, nu am cu cine discuta, deci sunt neinitiata laughing.
Merci!

Răspuns Câştigător
| elennax a răspuns:

Toti oamenii heterosexuali care nu stiu cum functioneaza isi dau cu parerea pe aici. Poti fii 100% sigura ca iti plac femeile chiar daca nu ai avut niciodata vreun contact sexual, dar exista mai multe lucruri de care trebuie sa tii cont in afara de faptul ca tii se par atragatoare. Daca vrei, poti citi asta: https://www.docdroid.net/N46Ea3o/copy-of-am-i-a-lesbian-masterdoc-pdf

28 răspunsuri:
| Willis a răspuns:

Tot ce e posibil.
Rămâne de văzut dacă mergi mai departe, și dacă te vei înțelege cu o fată cu care să experimentezi ceea ce nu știi sigur

| Violleta2022 a răspuns:

Cand nu ai experinat sexuala de nici o culoare ai impersia ca poti fii orice: lesbiana, bisexuala samd.
Mie mi-au placut intotdauna barbatii si m-am maritat cu unul, dar asta nu m-a facut nicioadata lesbiana doar pentru ca am admirat o femeie frumoasa, sau i-am admirat sanul sau picioarele lungi si gratioase.

Asadar, o simpla admiratie sau fantezi, nu te face lesbi!
Eu zic sa le iei cu incetul, sa gusti din sex cu barbati si apoi vezi tu daca esti dezamagita, dar cel mai important este sa te indragostesti de cineva si atunci vei stii cu cine iti doresti sa faci sex.

| CIaudiu a răspuns:

S-ar putea.

| Crackman a răspuns:

Pana nu incerci sa vezi nu ai de unde sa ști ce și cum. Acum na tott clasicul ar fi mai recomandat

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cumva imi bate putin inima,
Dacă îți bate puțin, adică măcar un pic, e bine.
dar niciodata nu as accepta sa ma culc cu ea
Da, fiindcă din asta se fac copii, adică responsabilități și necazuri.
Vezi, din asta îți rezultă, din lipsa de maturitate ai ales calea ușoară, care e lipsită de greutăți.
Eu zic așa, dacă îți bate inima când vezi un băiat, chiar dacă îți bate puțin, fă sex cu el, și îți trec fumurile.

| Lukasssz a răspuns:

Se poate

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Nu ești "pe invers", doar lesbiană. E aiurea să spui că ești invers... față de ce? Cine spune că a fi hetero e musai normal, restul nu?

| IgnatVictor a răspuns:

Tot ce e posibil. Când te simți pregătită, încearcă. Mai întâi femei (și dacă ești mulțumită e bine, te oprești aici), apoi bărbați (în caz că încă nu te-ai hotărât concret).

| Mayhem666 a răspuns:

Nu stiu ce ti se pare tie ciudat la asta. E ceva absolut normal. Suntem multe persoane ca si tine si in multe alte feluri. Nu toata lumea e hetero.
E posibil sa fi cel putin bisexuala, daca nu, atunci lesbi, si totul e absolut ok. Nu e nimic in neregula cu tine.

| ngllllll a răspuns:

Este posibil sa iti placa si magarii sau caii, delfinii sau copacii. E doar o chestiune de alegere si de constiinta.

| catalintgv a răspuns:

Incerca sa cunosti o fata si iti vei da seama apoi. Nu te lasa jenata de parerile altora. Tu fa cum simti.

| wildthing a răspuns:

Cu siguranta esti lesbiana. O stii si tu deja, insa inca incerci sa te opui ideii. Nu te mai lupta cu ceea ce simti, nu incerca sa fii cu barbati doar pentru ca asa te indeamna unii, pentru ca vei fi nefericita. Fa ceea ce iti place tie, fa ceea ce iti cere instinctul...si stii foarte bine ca tu vrei o femeie.

| Floridori a răspuns:

Nu este necesar "sa incerci", asa cum ti s-a sugerat, pentru a cunoaste orientarea ta sexuala.
Un heterosexual nu are nevoie sa incerce mai intai sexul cu femei si cu barbati pentru a sti sigur ca este heterosexual.
Poti sa nu faci sex cu nimeni toata viata si sa stii ca esti hetero, gay, bi, pan etc.De fapt, poti fi bi, dar sa nu fi facut sex decat cu barbati, de exemplu.Sau daca esti asexual, nu este necesar sa te fortezi sa faci sex pentru a sti sigur ca nu te atrage ideea de sex...

Tu stii in sinea ta ceva, dar momentan nu ai maturitatea necesara pentru a-ti asuma aceste lucruri deoarece societatea este atat de inapoiata incat judeca orice nu este conform cu idealul propriilor lor vieti.

Profita sa te descoperi pe tine insati, sa te accepti, indiferent de orientarea sexuala, romantica si asa mai departe...In primul rand, tu trebuie sa fii sigura pe tine, sigura de ceea ce esti, de valorile si calitatile tale.In momentul in care tu te vei accepta cu adevarat asa cum esti, parerea celorlalti va fi total irelevanta...

| vict1234 a răspuns (pentru sadrian46):

? ce fumuri? ar trebui sa ma culc cu cine nu ma atrage sexual? pentru asta a existat evul mediu. suntem in 2021 acum. o zi buna in continuare.

| Xpressurself a răspuns:

Toate dereglarile pleaca din frica. Anxietatea e o stare de fundal generala de nesiguranta de sine, o frica nedefinita. Posibil o mama iubitoare si un tata stresat si galagios, nemultumit si impunator peste masura. Se trateaza cu plante medicinale, cel mai sigur si simplu.
In cazul fetelor e sanatoasa relatia cu o fata cu conditia sa aiba si un iubit.
În general fetele au nevoie de preludiu pentru a avea chef de sex. Nu esti singura. Eu zic sa incerci sa te intalnesti cu cativa baieti si sa vezi care stie sa te "incalzeasca". Si daca iti pica bine si o iubita, de ce nu. Asta nu te face lesbi.
In final, e doar o bucățică de piele care sa te protejeze de obiecte externe.

| vict1234 a răspuns (pentru Xpressurself):

Am zis ca nu ma atrag sexual barbatii. nu vreau si iubit si iubita. nu e cum crezi tu.

| vict1234 a răspuns (pentru ngllllll):

Sunt sigura ca nu am ales eu nimic, totusi happy

| ania a răspuns:

Mama ta cand a fost insarcinata cu tine si--a dorit sa fi fost baiat?
Asta e unul din motivele pentru care cineva poate simti ca e de sex gresit, mai sunt si altele.
Si eu in adolescenta simteam ca ar fi trebuit sa fiu baiat.Am fost la consiliere crestina si mi s- au pus intrebari si am inteles ca simt asa pentu ca mama a dotit foarte mult sa aiba un baiat( si parintii ei de la tara au fost extrem de dezamagiti ca ea s-a nascut ca fiind a patra fata) si dorinta ei mi- a transmis in subconstient ideea ca sunt de sex gresit.au fost discutii ample dar in rezumat m - au incurajat sa o iert pe mama mea pentru asta, sa accept adevarul ca sexul cuiva e dat de organele genitale cu care s- a nascut si sa- i multumesc ca chiar daca mama nu s- a bucurat deloc ca eu sunt fata, El s-a bucurat de femunitarea mea pe care El a decis- o. Asa am facut si am plans mai mult de o jumatare de ora si am expeeimemtat o vindecare interioara profunda si nu am mai avut niciodata confuzii legate de feminitatea mea.Ma gandesc cu groaza ca daca m-ar fi incurajat cineva in adolescenta in aceea directie as fi putut rata familia frumoasa pe care o am acum, implinirea sufleteasca si fizica, aprobata de constiinta data de iubirea sotului meu, poate bucuria nasterii copiilor, etcToti ne nastem de la cadere incoace cu inclinatie in diverse gade spre toate incalcarile de constiinta posibile, sore toate pacatele, inclinatie ce se poate agrava in urma greselilor alrora fata de noi( parinti, etc) inclusiv lacomie pentru trupurile altora.De aceea si 2 gemeni univitelini pot fi unul gay si unul nu, in afara de viol sexul e intotdeauna o alegere intre a asculta de constiinta sau a face impotriva avertizarilor ei.Placere fizica e aprobata de constiinta doar in cadrul inventat de Creator pentru aceasta si anume casatoria hetero, in orice alt context aduce nefericire, vinovatie, BTS, etc.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru vict1234):

Nu ar trebui deloc. M-am bazat pe spusele dtale. Că in apropierea unui bărbat îți bate totuși inima puțin altfel. Aceasta este din punctul meu de vedere o atracție sexuală.
Iar dacă o atracție homosexuală nu este fum, ce este? Sexul are o vechime de un miliard de ani, și are ca scop natural procreația, deci de un miliard de ani, nu din evul mediu. O femeie te atrage ca să ce? Ca să fum, din cauza asta și-am recomandat să te lași de fumuri.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Da, și dacă îți spune vreodată un hetero, în special bărbat, aberațiile pe care ți le-au zis ăștia de mai sus, întreabă-l cu câți bărbați s-a culcat & watch him burn laughing.

| Xpressurself a răspuns (pentru vict1234):

Poate nu e chiar asa dar nu sari sa te cataloghezi pe invers. Vezi cum e cu o fata insa tine minte ca dupa ce vei avea orgasm cu un baiat lucrurile se vor schimba. Ai sa vezi.
Ce incerc e sa te fac sa intelegi sa tii usa deschisa si pentru baieti.
Nu e nimic rau ca te atrag fetele.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Xpressurself):

Tu lași ușa deschisă și pentru băieți?

| IreneNemteanu a răspuns:

Draga mea, am o mica povestioara pentru tine, poate face putina lumina.
In facultate, acum ceva vreme e drept happy am experimentat si cu cateva fete. Nu stiu cat a fost sexual si cat a avut legatura cu tandretea lor, afectiunea si felul lor de a fi, "altfel" decat erau baietii. Mi-a placut, a fost frumos, nu doar sexual, insa pe deplin constienta si asumata m-am castorit cu un barbat si cu toata sinceritatea nu regret.
Prietena mea in schimb, colega de camera, virgina inca in primul an de facultate, stiue, poate astazi pare greu de crezut, trai ceva similar cu ceea ce traiesti tu.
Simtea ceva, iar normele standard o intreptau catre altceva.
Intr-un final a avut curajul sa se indrepte catre ceea ce simtea, fara a fi nevoie sa faca experiente cu barbati, cum vad ca sunt destule sugestii aici.
Sa experimentezi de ce daca tu simti altfel? ca asa sunt "normele"? ale cui, ca alea tale parese ca nu-s...
In concluzie, sfatul meu, incearca ceea ce simti, do the things right, not the right things! si dupa, vezi cum te simti. Daca totul e ok, enjoy happy daca nu, cauta altceva, intotdeauna este un loc sub soare pentru fiecare dintre noi.
Si fii un om bun happy

| Xpressurself a răspuns (pentru supadeceapa):

Asta intelegi tu?
Fata nu a incercat nimic inca. Ea doar are fantezii. Sugeram sa incerce sa aiba un iubit sa vada daca e chiar asa cum crede sau nu si daca mai crede ca ii plac doar fetele atunci e libera sa faca ce ii place. Cu diferenta ca stie ce vrea.
Intelegi cap sec?

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Xpressurself):

De ce nu răspunzi? Ești un bărbat heterosexual după gandire. A trebuit să faci sex cu un bărbat ca să-ți dai seama că te atrag femeile? Da sau nu.

| ania a răspuns (pentru wildthing):

" tu vrei o femeie"
" macar ca au cuniscut pe Dunnezeu nu L- au glorificat ca Dumbezeu..ci s- au dedat la ganduri desarte si inima loe fara peicepere s- a intunecat.S- au laudat ca sunt untelepti si au innebunit..de aceea Dmnezeu u- a lasat prada imoraliratii, SA- SI. URMEZE POFTELE INIMILOR LOR ASA CA ISI NECINSTESC SINGURI TRUPURILE caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu.Din acest motiv Dumnezeu i- a lasat in voia unir patimi scarboase, CACI FEMEILE LOR AU SCHIMBAT INTREBUINTAREA FIREACA A LOR IN UNA CARE ESTE IMPOTRIVA FIRII; TOT ASTFEL BARBATII AU PARASIT INTREBUINTAREA FIREASCA A FEMEII, S-AU APRINS IN POFTELE LOR UNII PENTRU ALRII, AU SAVARSIT PARTE BARBATEACA CU PARTE BAEBATEASCA LACRURI SCARBOASE si au peimit in ei insisi plata cuvenita pentru pacatul lor( posibil suda, BTS, etc)..nu bumai ca le fac(aceste lucruri) dar si gasesc de buni pe cei ce le fac'
Romani 1 Biblia

| wildthing a răspuns (pentru ania):

Cine e Dumnezeu asta si de ce trebuie el glorificat?