Buna deci din ce am inteles eu dela tine e ca stie cine esti si ca i-ai facut complimente bun
si spui ca s-a uitat la tine si a zmbit si mai bine
deci te place si vrea sa fie cu tine sau 2 cazul cel mai rau n-are de cine isi bate joc dar eu cred ca este 1 ca te place
sunt baiat deci stiu)
Pai da. eu i-am spus sa nu mai spuna la nimeni, si a spus ca bine. deci nu isi bate joc. Dar... de placut
Pnm nu risti nu castigi te duci cu tupeu la el "i dai 2 pumni in gura" si il intrebi daca vrea sa fie cu tine
Si ce daca i-ai zis sa nu mai spuna la nimeni? Nu inseamna ca n-a facut-o. Oricum nu e mare lucru, i-ai zis ca-ti place de el si ce? E ceva normal, ai facut ceva ce altii nu au curaj sa faca. Cheama-l la cafea/suc si intiaza tu atingerile si altele. Daca te respinge nu te place. E atat de simplu. Cum sa te multumesti doar sa-l vezi? Daca te respinge ce faci?
Pai tu i-ai spus ce simti. Acuma ar trebui sa astepti sa faca el miscarea. Daca e prostanac si n uface nimic cheama-l pe el (poate impreuna cu un grupulet) undeva in oras, un pub, o prajitura, o plimbare o drumetie ceva ca sa va mai cunoasteti. Nu complica prea mult lucrurile si nu le lungi. intreaba-l direct.
Parerea ma e sal intrebi daca vrea sa fie cu tine si. chit ca el e baiatu dar daca e prostanac intreaba-l u
Spune-i sa iesiti si voi pe afara intr-un loc retras padure garla inm si vorbiti si o dati in altele va imprieteniti cunoasteti etc... ajungeti la 40 ani cu 4 puradei 2 nepoti etcglumeam
Nu pot! Si asa... vb serios! Iti dau funda daca imi spui ceva mai bine de asta))
Nu neaparat pentru funda dar am patit si eu odata asta
dar am rezolvat ca n-am capu mare degeaba
Incearca sa esi cu grupul lui de prieteni glumeste cu el fate in asa fel sa te observe cv nou n-ar strica
bagate in seama cu el chiar daca iti este jena
cel mai bine petrece timp mulltttt cu el si prieteni lui si intra pe aceeasi frecventa
17 ani dc tise pare cas pe alta frecventa daca asta crezi ai dreptate
Imi pare rau ca am putut da o singura fundita. dar asta e!
Va multumesc pentru raspunsuri
Am dat vot la toti
Am rezolvat cu prietenia eu zic sa il lasi sa spuna daca vrea ce se poate intampla? in afara de faptul ca ratati vor barfi si vei afla si ce fel de prieteni ai bingo 2 in 1
George0197 întreabă: