Hai mai mariaIoana, de la 14-15 ani linistita poate s-o faca, is niste momente foarte placute, si daca o face si cu persoana pe care o place cu atat mai bine. Doar nu a astepta pan la 18 ani sau Doamne Fereste pana se marita.
Trebuie sa te ia usor, sa te excite ca sa te uzi acolo jos. Sa elimini o substanta albicioasa care apare atunci cand te exciti. Dupa ce a curs puteti incepe. Da` spune`i sa faca incet, usor, pentru a nu te durea.
Frate sau Sora ce-i fi Ai stat sa analizezi si culoarea? Io credeam cai incolora sau transparenta, in fine
Desteptule, te poti informa de asa ceva si pe net.
Ca sa-ti raspund. Pe scurt, exista lubrifiante, cu care ii ungi lui **** si pe tine pe interior. Sau poti face metoda mea favorita, si cred ca a multora, preludiu prelungit, si nu stiu cat de priceput ii el da pana acum eu cu toate la care am incercat, o ajuns sa fie, udeeee tare Deci asta e, Preludiu prelungit si lubrifiant.
A da, si la fel si la sexu in curutz ca la al obisnuit, in afara de ce ti-am zis inainte, poti sa-i faci sex oral, adica pe scurt, so sugi, si in timp ce face asta i se umezeste si aluneca mai usor, sau poti chiar tu intentionat sa lasi saliva pe ea si totu e bine
Incet, senzual si cu rabdare. E normal, doar esti virgina. Pana la urma ve'ti reusi.
Dar, totusi cati ani ai? Daca ai pana in 16-17 ani, poti sa mai astepti, ca nu grabeste nimeni
Hai mai mariaIoana, de la 14-15 ani linistita poate s-o faca, is niste momente foarte placute, si daca o face si cu persoana pe care o place cu atat mai bine. Doar nu a astepta pan la 18 ani sau Doamne Fereste pana se marita.
Dai fuga la piata si cumpara un castravete lung sau cheama-ma pe mine si te rezolv eu fara sa te doara
Exact. A face dragoste sau sex e acelasi lucru doar denumirea difera, si dupa mine ii cea mai mare prostie, dragoste e un sentiment e ceva mai nepalpabil decat vantu. Cum poti sa faci ceva ce fizic nu exista? Iar sexu il poti face, e un act, in care el, cu sau fara motivu dragostei ti-o baga, doar ca asa vo invatat parinti si lumea ca suna mai frumos sa ziceti dragoste decat sex, la fel cum din pacate v-o invatat sa spuneti in loc de vagin sau **** cum se numeste tot amsamblu, pasarica. Deci cum frate fata sau femeie sa spui Pasarica frate de unde si destulele bancuri despre asocierea prosteasca a categoriei de animale cu organu.
Doaa. se vede romantismul in ochii tai. a face dragoste poate insemna si sa stai cu persoana iubita in pat sarutand`o. si da, la 14 ani e normal sa faca sex.un baiat. nu o fata care o intereseaza catusi de putin de respectul de sine si de sanatatea ei- pentru ca organismul inca nu ii este dezvoltat. nu te mai avanta sa spui lucruri despre care habar n`ai nimic. daca asa gandesti viata imi dau seama ca nu stii sa faci diferenta dintre poezie( nu, nu imi imaginez ca ai citit vre`una) sau rap. daca nu esti in stare sa dai un sfat dc te mai chinui sa il dai? hai ca o data ai glumit, ca nu stiu ce dar a fost patetic sa continui cu afirmatii la intrebarea asta. afirmatii care nu o ajutau pe respectiva fata deloc. succes in ati trai viata fara regrete. pa.
Se numeşte sex, om incult.
Nici raspunsu tau nu o ajutat la nimic decat sa lungeste pagina un pic. Daca tu vrei sa ramai pan la 18 ani sau maritits cu stampila pe frunte de ABSTINENTA VIRGINA n-ai decat, da nu da sfaturi din astea la fete draga, nu vrem sa sufere si ele de orice problema te-o fi dus la decizia asta
Nu ai de unde sti de ce am dat sfatul ala nu cred ca esti in masura sa spui daca sunt sau nu virgina. Si ideea mea nu a fost sa o ajut pe respectiva ci sa termini cu raspunsurile patetice.