| anyvla a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare eu cu prietenul meu am incercat sa facem dragoste da nu am putut pentu ca am vaginul prea stramt si nu a putut sa o bage apropo sunt virgina...cand a inceract m-a durut foarte rau...imi dati vreo idee cumva sa nu ma mai doara foarte rau cand incearca sa mi-o bage? MULTUMESC!

Răspuns Câştigător
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Hai mai mariaIoana, de la 14-15 ani linistita poate s-o faca, is niste momente foarte placute, si daca o face si cu persoana pe care o place cu atat mai bine. Doar nu a astepta pan la 18 ani sau Doamne Fereste pana se marita.

17 răspunsuri:
| MariaIoana a răspuns:

Incet, senzual si cu rabdare. E normal, doar esti virgina.winking Pana la urma ve'ti reusi. happy
Dar, totusi cati ani ai? big grin Daca ai pana in 16-17 ani, poti sa mai astepti, ca nu grabeste nimeni happy

| anyvla explică:

@MariaIoana am 16 ani

| pinguinuVerde a răspuns:

De când ''a face dragoste'' înseamnă să ''ţi-o bage''?

| anyvla explică:

@cŔiiReloaded da cand faci dragoste ce iti face?

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru anyvla):

Exact. A face dragoste sau sex e acelasi lucru doar denumirea difera, si dupa mine ii cea mai mare prostie, dragoste e un sentiment e ceva mai nepalpabil decat vantu. Cum poti sa faci ceva ce fizic nu exista?laughing Iar sexu il poti face, e un act, in care el, cu sau fara motivu dragostei ti-o baga, doar ca asa vo invatat parinti si lumea ca suna mai frumos sa ziceti dragoste decat sex, la fel cum din pacate v-o invatat sa spuneti in loc de vagin sau **** cum se numeste tot amsamblu, pasarica. Deci cum frate fata sau femeie sa spui Pasarica frate straight face de unde si destulele bancuri despre asocierea prosteasca a categoriei de animale cu organu.

| Gagicaru a răspuns:

Dai fuga la piata si cumpara un castravete lung sau cheama-ma pe mine si te rezolv eu fara sa te doara

Ca sa-ti raspund. Pe scurt, exista lubrifiante, cu care ii ungi lui **** si pe tine pe interior. Sau poti face metoda mea favorita, si cred ca a multora, preludiu prelungit, si nu stiu cat de priceput ii el da pana acum eu cu toate la care am incercat, o ajuns sa fie, udeeee tare big grin Deci asta e, Preludiu prelungit si lubrifiant.

A da, si la fel si la sexu in curutz ca la al obisnuit, in afara de ce ti-am zis inainte, poti sa-i faci sex oral, adica pe scurt, so sugi, si in timp ce face asta i se umezeste si aluneca mai usor, sau poti chiar tu intentionat sa lasi saliva pe eawinking si totu e bine tongue

| Adda_5780 a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Doaa. se vede romantismul in ochii tai.laughing a face dragoste poate insemna si sa stai cu persoana iubita in pat sarutand`o. si da, la 14 ani e normal sa faca sex.un baiat. nu o fata care o intereseaza catusi de putin de respectul de sine si de sanatatea ei- pentru ca organismul inca nu ii este dezvoltat. nu te mai avanta sa spui lucruri despre care habar n`ai nimic. daca asa gandesti viata imi dau seama ca nu stii sa faci diferenta dintre poezie( nu, nu imi imaginez ca ai citit vre`una) sau rap. daca nu esti in stare sa dai un sfat dc te mai chinui sa il dai? hai ca o data ai glumit, ca nu stiu ce dar a fost patetic sa continui cu afirmatii la intrebarea asta. afirmatii care nu o ajutau pe respectiva fata deloc. succes in ati trai viata fara regrete. pa.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Virgina nu mai esti.Foloseste un lubrifiant si, desigur, prezervativ.

| TeIubesccc a răspuns:

Trebuie sa te ia usor, sa te excite ca sa te uzi acolo josbatting eyelashes. Sa elimini o substanta albicioasa care apare atunci cand te exciti. Dupa ce a curs puteti incepe. Da` spune`i sa faca incet, usor, pentru a nu te durea.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru TeIubesccc):

Frate sau Sora ce-i fi happy Ai stat sa analizezi si culoarea?laughing Io credeam cai incolora sau transparenta, in fine happy

| TeIubesccc a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Desteptule, te poti informa de asa ceva si pe net.winking

| pinguinuVerde a răspuns (pentru anyvla):

Se numeşte sex, om incult.

| Gagicaru a răspuns:

Si negrii care sunt negri au sperma alba

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Adda_5780):

Nici raspunsu tau nu o ajutat la nimic decat sa lungeste pagina un pic. Daca tu vrei sa ramai pan la 18 ani sau maritits cu stampila pe frunte de ABSTINENTA VIRGINA n-ai decat, da nu da sfaturi din astea la fete draga, nu vrem sa sufere si ele de orice problema te-o fi dus la decizia asta

| Adda_5780 a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Nu ai de unde sti de ce am dat sfatul ala happy nu cred ca esti in masura sa spui daca sunt sau nu virgina. Si ideea mea nu a fost sa o ajut pe respectiva ci sa termini cu raspunsurile patetice.