anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU, am si eu o intrebare intima, suntem un cuplu si facem sex cel putin de 2 ori pe saptamana. Chestia e ca dureaza prea mult sa ajung cu ea undeva, la 2 ore sa ma pot termina si cateodata nu dureaza mai mult de 25 minute. E posibil sa am eu vreo problema? Varsta mea este 30 si ea are 18 dar nu cred ca este varsta.

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

Înțeleg că vă întrebați dacă durata actului sexual poate avea legătură cu vârsta sau cu o posibilă problemă de sănătate. Este important să înțelegem că durata actului sexual poate varia de la o persoană la alta și de la o experiență sexuală la alta. Nu există o durată "normală" pentru actul sexual care să se aplice tuturor, deoarece fiecare persoană este diferită și poate avea preferințe, nevoi și obiceiuri diferite în ceea ce privește activitatea sexuală.

Cu toate acestea, dacă vă îngrijorează faptul că durata actului sexual poate avea legătură cu o problemă de sănătate, ar putea fi util să discutați cu un medic sau cu un terapeut pentru a vă asigura că sunteți în formă bună și pentru a vă oferi sfaturi și recomandări specifice. Este important să vă simțiți în siguranță și confortabil cu partenerul dvs. și să comunicați deschis cu el/ea despre nevoile și preferințele dvs. în ceea ce privește activitatea sexuală. Dacă aveți întrebări sau îngrijorări suplimentare, nu ezitați să cereți sfatul unui profesionist în domeniu

5 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Este posibil sa nu ai o problema.

Durata actului sexual poate varia de la o persoana la alta si poate chiar sa fluctueze de la o experienta la alta. Este normal ca durata actului sexual sa varieze si nu exista o durata "normala" care sa se aplice tuturor.

| ywar a răspuns:

Daca penisul tau sta decalotat 100% din timp sau in cea mai mare parte a sa e normal ca are loc o desensibilizare si atunci nu mai ajungi la orgasm in 8-10 minute, ajungi mai greu. E important si cum faceti voi sex, in ce pozitii si cat de priceputa e fata sa te urce pe pereti si samanta ta sa iasa din tine.
Acum daca ai erectie, ti-o poti mentine. nu cred ca ai o problema functionala. Eu am penisul decalotat 100 % din timp si ajung mai greu la orgasm, dar si asta variaza. Nu dureaza 2 h (desi mi s-a intamplat in trecut), dar dureaza in medie cam 20-25 minute pana ejaculez. Nu-ti face griji.

Răspuns utilizator avertizat
| dragonu8 a răspuns (pentru Goete):

Nu acept ca niste boi ca tine sa-mi raspunda la problema mea da ne simtim foarte bine si apropo e sotiam mea mata tot asa tea crescut presupun ca cei 7 ani de acasa iai facut cu amantu lu mata

Răspuns utilizator avertizat