| DoddyBeea a întrebat:

mie imi place de un baiat de cam 2 luni el este amicul meu sa zic asa si acum o saptamana am aflat ca cea mai buna prietena a mea s-a bagat cu el. Si inainte cu o zi sa se bage cu cu el ma lua in brate si chesti din astea am stat la el in brate... Si cand iesim afara ei doi zici ca nu sunt impreuna adica el vorbeste mai mult cu mine. Aseara el s-a lovit la picior si eu am vrut sa ma duc sa-l ajut sa se ridice dar ma gandeam ca se duce prietena lui dar nu s-a dus pe ea a durut-o in cot si na. Inainte sa se bage cu ea el isi batea joc de ea si ea imi spunea ca nu-l mai suporta si dintr-o data ei se plac. Si ea il mai place si pe fostul ei prieten asa mi-a zis intr-o seara. Deci spuneti-mi ce sa fac ca eu chiar nu stiu... Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| NiKoLeT a răspuns:

Daca vb mai mult cu tine, poate te place pe tine? dar prietena ta vrea sa-l faca gelos pe fostul, ei ii e tot una de el, pursisimplu sa-l faca gelos pe altul, daca tu mereu ii vei fi aproape el poate sa fie cu tine, vb cu el, intreaba-l cum de la bataie de joc sa ajunga la dragoste? e si normal ca nu e nimic intre ei, tu continua sa vb cu el, dar si intreab-o pe prietena ta daca il place macar, si pe el tot intreaba-l, si daca zic amindoi k nu, atunci e al tau

| AndyLavy a răspuns:

Sa ii lasi in pace sa isi vada de ale lor, si tu sa iti cauti un alt prieten

| DoddyBeea explică (pentru NiKoLeT):

Pai eu am intrebat-o pe ea si mi-a raspuns ca crede ca da dar nu pare. Ea nu tine la el...

| Danysan a răspuns:

Deocamdata stai la distanta lasa-i sa vezi ce fac. Tine minte nu vrei sa te certi cu prietena ta pentru un lucru ca asta.Cand o sa fie singur poti sa incerci sa vb cu el dar pana atunci lasa-i in pace, asa e intr-o Relatie dar ideea e sa treci peste ele daca iubesti cu Adevarat persoana respectiva.

| NiKoLeT a răspuns:

In cazul asta lasa-i putin, date putin in umbra, caci daca ceva, nu il va placea singura il va lasa, dar lui nu-i da semne nimic, lasa-i putin si o sa vezi, mai bine nu te vira atunci intre ei, timpul va arata...happy