| BiancaSmile a întrebat:

Buna TPU...Am si eu o intrebare.Nu stiu cum dar am ajuns sa ma indragostesc de un coleg de la mine din clasa.Toate bune si frumoase dar mai nou si-a facut o iubita si eu nu stiu ce sa-i fac...Cum as putea sa ii spun ca il plac, sau ar fi mai bine sa nu ii spun? P.S.am 14 ani

7 răspunsuri:
| FlyingSoul a răspuns:

Buna. Daca vrei sa asculti sfatul unuia care a patit-o rau de tot, nu ii spune acum. Asta probabil e prima ta iubire si e ceva mult pre frumos ca sa o strici, cum am facut-o eu. Asteapta cu rabdare pana se desparte de ea apoi incearca sa ii sugerezi sa iesiti, dar fa-o subtil.

| neutrino a răspuns:

Ai pierdut trenul si poate ca este mai bine asa. O fata trebuie sa stie sa se faca placuta, sa-l faca pe acel baiat sa fie si el interesat.

| LineGuide a răspuns:

Depinde.Daca tu crezi ca si el te place spune-i, dar daca totusi nu ai habar ce si cum, spune-i prin cineva, ca sa fi sigura ca nu vei fi ranita de verdict.
Mult noroc, si ai grija de sentimentele tale!

| christianlaroka a răspuns:

Spune-i, poate si el te place si s-a cuplat cu ea doar ca sa te faca asa un pic geloasa..., sau ai rabdare, la varsta voastra o relatie nu tine foarte mult, sau desparte-l de ea, dar ai grija sa nu-ti bati joc de el si sa piarda si el si tu, daca esti nesigura lasa lucrurile asa.

| Kidutz970523 a răspuns:

Nu sunt cel mai mare expert, dar te intreb tu vrei o relatie cu el sau doar sa-i spui, daca nu iti doresti du-te si spune-i nu are de ce sa se supere, daca vrei sa te ajut mai mult baga id asta dan_boss_tgv

| edyboss88 a răspuns:

Eu cred ca ar terbuii sa fi sincera cu el indiferent de raspunsul sau va aprecia ca ai fost sincera

| BiancaMe a răspuns:

Buna...sunt tot eu pe alt cont ca imi uitasem parola la acestahappy si da imi doresc o relatie cu el mai mult ca orice...