Oau! Daca o fata la 18 ani este asa si asi fi tanar, asi lua-o de nevasta. Acea fata poate fi o sotie extraordinara.
Mie mi se pare ca esti foarte speciala.Cu timiditatea nu faci nimic, incearca sa rezolvi asta pe parcurs.Eu am reusit sa scap de timiditate mai repede de cat ma asteptam si am ajuns cum mi-am dorit.Succes
Dc nu, daca o placi si reciproca atractia, timiditatea dispare la un momendat, si... ca nu stie sa sarute, si sa fie afectuasa, nu e o problema, daca baiatu stie o invata el nu asta era problema
Nu doar ca as incerca sa ma apropii de ea, dar as face si tot posibilul ca ea sa fie fericita...
A da, si sa stii ca sunt multi baieti care le plac fetele, mai timide, mai simple cel putin ai un caz de fata
Daca fata aceea nu a avut niciodata prieten si am si eu colege, ori este foarte grasa, ori foarte foarte urata si nimeni n-o place, ori e timida, ori nu a vrut sa isi faca prieten. Daca e o persoana ok comunicati-va si placuta probabil se va uita cineva la ea, chiar si timida sa fie si tot va fi candva cucerita. Si eu sunt timida si totusi iti spun ca genul asta de fete pot fi cucerite si isi pot face prieteni
Eu consider ca baietii ar trebui sa aprecieze asta. Iar tu, nu lua asta ca pe o problema, pentru ca daca multe si-au inceput viata sexuala pe la 15 ani si pe la 18 au deja copii, sunt convinsa ca acum deja regreta. Ce e al tau e pus deoparte.
Eu nu sunt grasa. dimpotriva ma obsedeaza kilogramele in plus, daca cumva se intampla sa ma mai ingras, acum de exemplu am cateva si sunt la dieta, dar nu exagerat de multe, mai exact 4 si deja se vede o schimbare, dar nu asta e problema mea, ci timiditatea si felul in care imi place sa stau mai retrasa, sa nu ies in evidenta
Eu personal as incerca sa o invata sa se sarute si sa-i ofer mai multa incredere in sine.
Va multumesc pentru raspunsuri si o sa incerc sa tin cont de fiecare sfat primit! :*
Personal, eu m-as departa.
Motivul este ca o fata care se crede urata, chiar este urata. Are impresia ca toti se uita urat la ea, motiv pentru care ea este rigida.
RayKzor51 întreabă: