O sa vina cu siguranta, dar nimeni nu stie cand, pentru ca nu ai mai luat anticonceptionale.
Usturimile confirma o infectie urinara.
Scurgerea maronie este provocata de sangele oxidat care se scurge afara, odata cu secretia vaginala, putand avea ca cauze de la venirea menstruatiei, la o rana pe colul uterin, posibil fibroame uterine samd.
Totusi, aceste 2 simptome nu sunt semne de "racita" si nici de gravida!
Mia trecut infecția urinară te întreb și eu ceva serios acum o să mai vină menstruația cum îmi venea de obicei sau o să întârzie si nu am nici un avort facut asta ți-am spus că să ști. Aștept răspunsul tău sincer, mulțumesc anticipat.
Acum am vazut in istoricul intrebarilor tale, unde spuneai ca iei anticoncepționale din Mai, deci sanse de gravidie nu sunt posibile in cazul tau.
Explicabil sunt si sangerarile minore acum, care sunt tot din cauza anticonceptionalelor. (ca mici efecte secundare).
Ma rog, sangerarea este atat de mica, ca nu iese rosie ci maronie, fiindca sta o perioada de vreme in vaginul tau, oxidandu-se si apoi este eliminat cu secretia vaginala.
Am înțeles dar menstruația o sa vina cum venea de obicei sau mai târziu
Ar trebuii sa vina imediat cand ai terminat folia de anticonceptionale.
Am luat de pe 29 mai până 11 iunie anticonceptionale pentru ca daca nu le opream imi era rau si mi-a trecut infecție urinară acum și aștept să vină ciclul o sa vină cum trebuie nu sau o să întârzie. Vresu un raspuns serios aștept, mulțumesc anticipat.
Stai un pic... si din 11 inuie ce ai folosit ca protectie?
Ai avut cumva sex neprotejat intre 11 iunie si pana azi?
Nu am mai facut sex cu el de pe 6 iunie eu am fost acasă și el sta la București.
Am raspuns la întrebarea ta acum vreau să îmi răspunzi și tu sincer si serios aștept, mulțumesc anticipat
Atunci nu ai de ce sa-ti mai faci probleme, fiindca erai deja acoperita de anticonceptionale, pana in 11 iunie.
Dar de acum, va trebuii sa folositi prezervativul tot timpul, fiindca poti ramane gravida oricand.
Da mulțumesc mult pentru sfat si ca când crezi că ar veni menstruația daca le-am oprit anticonceptionale pe 11 iunie luna asta ar trebuie sa vină nu că deja mă doare burta și mijlocul aștept răspunsul serios, mulțumesc anticipat.
Am sa te rog sa incetezi sa-mi tot spui "astept raspuns serios", ca nu-s copilas sa ma tot avertizezi, sunt femeie in toata firea.
Nu te avertizez eu un respect față de tine ca cred ca esti mai mare decât mine si trebuie să te respect
Și când ți-am spus răspunzi serios m-am referit ca multe persoane nu vorbesc frumos si nici serios râd de tine si ceea ce întrebi
Nu-i cazul la mine. Am peste 50 de ani si nu am de ce sa-mi bat joc de tine.
De cand nu am vorbit noi eu am testul de gravidă si nu sunt si îmi bate inima și tot nu si a venit menstruația și mai mai usturat un pic cand fac pipi si acum mi-a trecut s-ar putea sa fie altceva si as vrea sa fac si o consultație la medic, de ce n-ar veni menstruația daca vrei sa imi răspunzi ca mie frică daca vrei.
Cred ca tu ai menstruatie de tip neregulat si de aceea nu vine.
Oricum, ai fost acoperita de anticonceptionale pe perioada cat ai avut sex, deci nu ai de ce sa-ti faci griji.
Un test de sarcina poti face DUPA 21 de zile, de la ultima partida sexuala.
Dar inima de ce bate eu am sponfiloză cervicală pe baza la piept ca e mai mare sa fie de asta
Este normal sa-ti bata inima, ca de nu bate inseaman ca esti moarta.
Spondiloza cervicala este la ceafa si spatele tau, adica ai coloana vertebrala strama in forma de S
Spondiloza cervicala nu afecteaza si nici nu influenteaza bataile inimii!
Sponfiloză cervicală ma doare și la spate si în față la gât se umflă pentru ca nu e sponfiloză cervicală normală e pe baza la sânul ca sunt mai mari o am de la 27 de ani si acum am 30 de ani.
Atunci mergi la medic, pentru ca eu nu stiu ce poti avea.