| anonimusX a întrebat:

am si eu o intrebare si as dori raspunsuri cat mai multe si de la cei mari, de preferat care sunt cunoscatori ai subiectului
ultima data cand am intretinut relatii sexuale a fost acum o luna si ceva...neprotejat dar nu a ejaculat in mine.
la o saptamana doua, ce mia vnt mie asa cand ma uitam la tv... daca sunt insarcinata? m-am speriat putin am zis ca o sa treaca gandul asta pentru ca era imposibil sa fiu, pentru ca si pana cum sa int tot la fel si nu am ramas. dar, ca sa ma linistesc mi-am facut un test si a iesit negativ(si crd ca l-am fol si corect avand in vedere ca este prima data), deci m-am linistit. dupa aceea mia vnt si ciclul(tin sa spun ca ciclul mi-a venit pe 18 iar ultima data cand am facut sex a fost ori in primele zile din noiembrie ori sf lui septembrie)
totul perfect.insa acum cateva zile am inceput iar sa ma gandesc la asta.plus ca nu stiu mi s-a parut ca mi s-a umflat burta.ma gandeam ca as putea fi balonata tinand cont ca tot pana acum cateva zile(gen o saptamana sa zicem) am trecut printr-o perioada mai grea si nu prea mancam nimic pe zi... iar acum mi-am mai revenit si am inceput sa mananc destul de consistent uneori chiar mult in comparatie cu cantitatea pe care ob sa o mananc de obiecei
cu iubitul meu am vb si i-am zis si lui de temerea mea si mi-a zis "muscati limba, nu te mai gandi la asta ca nu ai de ce". noi deocamdata suntem tiiineri si nu ne dorim suuub nici o forma un copil acum laughing
sa fie oare de la asta? sa fiu balonata din cauza mancarii? bine cei drept mancare in firea ei nu mananc, mananc numai prostii: dulciuri, produse de patiserie, am inceput iar sa mananc paine, tot felul de prostii de la magazin. dar sucuri nu beau.
chiar am nevoie de cat mai multe sfaturi si pareri.
va rog din suflet

2 răspunsuri:
| printzythairina a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata.si mie mi s.a intamplat.eram foarte speriata...

| anonimusX explică (pentru printzythairina):

Da si eu cred si sper sa fie la fel...adica stiu ca nu toate sarcinile sunt la fel dar.totusi,sarcina fara greturi si stari de voma nu prea am auzit
oricum iti multumesc pentru raspuns si sper asa sa fie