Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte. Dupa cate vad nici tu nu prea simti destule. Sau cel putin nu te complaci in situatia asta. Spune-i verde in fata ca e cel mai bine. Sau daca nu ai curajul ca vezi doamne pici de proasta, atunci comporta-te si tu indiferent si iesi mai multi cu alti baieti, sa vezi atunci cum ii se trezeste lui altruismul.
De fapt, intrebarea era: " Cum aflu punctul erogen al prietenului meu? " Cum il afli, linge-l pe gat, ori sufla-i la ureche, dupa aia ii pui mana pe penis, si vezi cum a crescut.
Nu inteleg de ce ai pica prost spunandu-i asta. din contra, trebuie sa comunicati mult sa i explici ca cu atitudinea asta te va determina sa va despartiti.trebuie sa i spui ce simti si ca te doare indiferenta lui, stiu ca poate crezi ca iti calci p orgoliu si ca vrei sa pari dura ca nu ti pasa nimic (sau nu inteleg ce vrei sa spui, prin a pica prost),, oricum, tu spune-i ce simti si daca e tot indiferent atunci inseamna ca nu i pasa.:
Pai eu as dori sa-l fac pe prietenul meu sa realizeze ca daca o sa fie asa indiferent o sa ne despartim. si nu stiu cum sa-i spun asta fara sa par fraiera sau sa pic prost
Arata-i ca esti desteapta si razi la glumele lui... chair cele mai seci
sau na daca e cocalar zii ca-ti place maneaua x...