Buna!
parerea mea este ca fiecare persoana are cateun moment asemanator cel putin o data in viata.
ai senzatia ca nimeni nu te intelege, nimeni nu te asculta, nimeni nu vrea sa-ti fie alaturi...te simti cufundat in probleme personale, iar pentru ceilalti par niste chestii minore, lipsite de sens.
uneori si eu simt acelasi lucru, mai ales cand nu obtin ceea ce vreau, doar ca atunci ma face sa devin si mai ambitioasa si fac orice pentru a avea lucrul respectiv!
pana la 14 ani m-am simtit foarte des asa, mai ales ca imi plecase unul din parinti in strainatate si mereu aveam impresia ca ramasesem singura pentru totdeauna; asa am convins'o pe mama sa'si cumpere un calculator al ei pentru a comunica mai des... abia dupa doi ani de munca, cam cand implinisem eu 16 ani, a putut veni acasa sa ne viziteze pe noi, familia ei. apoi, cam dupa o luna de stat in tara, a urmat iar despartirea si de data aceea a fost mult mai dureroasa, doar ca apucasem pe atunci sa cunosc un baiat, cu care in momentul de fata am aproape 2 ani de cand sunt cu baiatul respectiv si ma face sa ma simt exceptional (ceea ce inseamna ca acum am 18 ani)...ma face cea mai fericita persoana care a existat vreodata pe pamantul asta. tin la el enorm si stiu ca si el are aceleasi sentimente.
imi cer scuze ca a trebuit sa-ti spun tie lucrul asta, dar eu nu pot sa dau exemplu pe altcineva, pentru ca nu'mi place sa vorbesc alte persoane pe la spate, chiar daca sunt modele bune de urmat; asa ca vorbesc din propriile sentimente, din propriile trairi.
deci vroiam sa ajung la faptul ca ar fi bine sa gasesti o persoana de incredere care sa-ti fie tie aproape intotdeauna! nu conteaza ce fel de persoana: poate fi o fata, un baiat, o sora, un frate sau poate chiar parintii tai. sa stii ca o mama si un tata intelege orice problema ai si va asculta mereu tot ce ai de zis daca te vede trist. plus ca eu nu ma dadusem exemplu pe mine si pe prietenul meu ca sa-ti cauti si tu unul/una! doamne fereste! nici nu stiu ce varsta ai?!
unde vroiam sa ajung este ca nu poti trai singur, trebuie sa te descarci de tot ce'ti macina sufletul, ca nu poti tine in tine; ca in felul asta vei suferi mult mai tare. si bineinteles trebuie sa ai incredere in tine, sa fii curajos, sa nu te lasi doborat/a cu una cu doua.
vei vedea ca vei trece mai usor peste clipe d'astea cu putina initiativa. belive me! am trecut si eu prin asta si stiu ce zic. sa ai grija de tine si sa gandesti pozitiv mereu. vei vedea ca va fi bine pupici
Poate iti doresti pe cineva apropiat, un prieten/o prietena iubit/iubita.
O persoana caruia ii poti impartasii durerea ta.Eu banuiesc ca acel gol a fost provocat de o durere.tu stii de la ce vine.
Incearca sa iti ocupi timpul cu lucruri care te fac fericit sau te fac sa uiti de starea asta de spirit. iesi pe afara, plimba-te de nebun/nebuna, asculta muzica, iesi cu prietenii sau ce crezi tu ca te-ar putea ajuta. Cu totii avem momente d-astea si tine minte dupa nori iese soarele. persoana potrivita va veni cand te astepti mai putin