anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Undeva de 4 luni in urma am inceput o relatie cu o fata, am fost primul la dinsa. Eu ma simteam bine cu ea, pecind evident la inceput pe ia o durea, peurma spunea ca nu doare asa de mult. Problema e ca ea mi-a zis ca se simte bine cind o penetrez, dar vrea si ea ceva mai mult, sa ejaculeze sau ceva de genu. nu ajunge si ea la un pic. Nu am mai avut asa probleme cu alte fete, toate imi ziceau ca se simt bine si ajung si ele sa se simta satisfacute. Ar fi problema ca nu ne potrivim din punct de vedere sexual? Cum as putea sa o fac si pe ea sa ejaculeze?

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
dupa felul in care te exprimi, imi dau cu parere ca nu ai mai mult de 12 anisori, asa ca, lasa aceste placeri pentru mai tarziu si lasa fetele sa creasca frumos odata cu tine.e clar ca sunteti mici si nu aveti nici pregatire si nici informare corecta
O zi bunahappy

| GR_Alexandru_1992 a răspuns (pentru caramela):

Am 21 si prietena 20

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Sa o faci sa ejaculeze inseamna sa-i faci schimbare de sex; fetele se simt implinite cand ejaculezi in ea nu pe langa; incearca!

| darrio2007 a răspuns (pentru GR_Alexandru_1992):

Mai grav.Degeaba ai varsta asta.Se vede ca esti lipsit de experienta in domeniu.Dar ea se pare ca nu este.Nu o satisfaci.Pentru ca nu ajunge la orgasm.Nu ejaculare.Ori o ai mica ori nu stii sa o exciti ca sa ajunga la orgasm.Te va lasa cat de curand.

| Iunona a răspuns:

Orgasmul femeii este de mai multe tipuri...te referi la acel "squirting" sau la orgasm in sine? In medie o femeie are nevoie de minim 15 min de penetratie pentru a ajunge la orgasm. Mai schimbati pozitia, incercati ceva nou, vezi ce o excita pentru a putea sa ii oferi placere maxima. Dar pentru faimoasa" ejaculare feminina..." mai greu, putine femei au asa ceva. Conteaza foarte mult sa fie si relaxata. Distractie placuta si nu uitati de "caciulita". "happy