Ar trebui sa îl întrebi pe el, aici noi facem presupuneri dacă ați vorbit pe video și te ai convins ca este el și nu altcineva (vreun prieten de exemplu) poate ca nu poate sa te sune, poate are pe cineva și când stai pe laptop și dai mesaje poți da impresia ca muncești sau ca vorbești cu prietenii sau poate asa ii place lui orice e posibil, în online oricum nu poți sa fi sigura de nimic după părerea mea
Da, o sa îl întreb. Da, știu doar eram curioasa și de alte opinii. Mersi frumos!
Am 24. Nu implica părinții. Dacă ai un răspuns sunt deschisă sa l aud, dacă nu, nu
Pai daca nu te a sunat video vreodata tu ce crezi. Nu ai nicio convingere ca nu e un mos sau un criminal in serie.
Ai citit întrebarea? am spus ca am vorbit o data și ca este stai chill
Cel mai bine nu i ti face o relatie online sunt multi dubioși, chiar daca l ai vazut de unde stii ca este un om cu intentii serioase? El este român sau strain? Cum l ai cunoscut pe Facebook? Ce anume te atrage pe tine la el? Este dubios si ciudat, un om care te iubeste face tot posibilul sa vina sa te caute sa va vedeti față in față, nu pe whatsap.
Nu este roman. Este pe alt continent. A spus ca vine in Martie cu munca in Germania și o sa vina și aici in vizita. Nu are cum sa vina nici dacă ar vrea acum
Buna, iarta-mi intrebarea, dar chiar crezi ca e sanatos sa pierzi vremea cu un necunoscut ciudat de pe net?
Cauta unul pe langa tine, care sa te si poata imbratisa cand ai nevoie, nubsa iti trimita emoticoane cu pupici
Da, inteleg ce spui. Mersi de sfat!
Uneori se întâmpla sa cunoști și pe cineva la distanță