El pescuieste tot timpul, iar in functie de ceea ce prinde, face selectia. Daca nu-i place insa ceea ce a selectat, se distreaza putin cu ceea ce are, dupa care va pescui iarasi.
Fiecare baiat are felul propriu de a arata unei fete ca o place,iar din cate ai spus tu,eu cred ca el te place ,acum na, si tu trebuie sa fi avut momente cand te-ai suparat pe el, dar fiecare isi manifesta supararea in felul lui , eu zic sa ii spui ca il placi, poate vei avea o surpriza dupa
Era bine daca am fi stiut si ce comentariu a facut acel baiat, ca sa putem sa fim si noi mai exacti in sfaturile noastre.Eu banuiesc ca s-a referit la ceva legat de aspectul tau fizic, adica o fi zis ca esti o fata sexy si ca i-ar place sa te combine odata, ceea ce e un lucru foarte urat din parte lui.
Asta a facut, nu?
Sigur ca te place, dar genul de baieti nu iubesc fetele pentru mult timp crede-ma
cred ca ar fi mai bine sa-i spui ce simti sau cel mai bine adevarul dar sa-i spui in cazul in care esti sigura ca el no sa rada de tine
sa presupunem ca i-ai spus si dupa asta sa nu-i permiti multe pentru ca repede o sa-i treaca gustul de tine asta in cazul daca vrei sa fii cu el mai mult timp
la genera nu permite baetilor de genu sa te ciupesca pentru ca
asta iti va incalca demnitatea
fii tu insuti si totul va fi bine crede-ma
Parerea mea e ca mai bine ar fi ca sa vorbesti cu el sa va vedeti la un suc/cafea, si intreabal.Sa nu faci asta prin mesaje stiu ca e mai greu fata in fata dar e o solutie mult mai buna. Si ii vezi si toate reactiile. Da eu cred ca te poate place o data ce face aceste gesturi si iti e mereu prin preajma. Sper ca te-am ajutat
Eu as crede ca te place daca te ciupeste si te tachineaza, incearca sa ii raspunzi si tu inapoi cu aceeasi moneda asa se va indragosti si el de tine si poate se infiripa o relatie intre voi.
Da, cam ceva de genu' era comentariul pe care l-a facut.
El a aflat ca-l plac. probabil si-a dat seama din comportamentul meu. iar la faza cu ciupitul. m-a ciupit de burta. nu te gandi la cine stie ce loc
Sincer, nu stiu ce sa zic. Majoritatea prietenilor nostri comuni, imi spun ca nu am facut tocmai alegerea buna. ca nu arata bine si ca are un comportament prostesc. Deci nu prea cred ca ar fi el genul care sa alerge dupa mai multi iepuri odata
Ai vazut c-am stiut! Bine, nu te gandi ca dau pe-afara de inteligent ce sunt, doar ca la fel faceam si eu cand aveam 16-17 ani…
Adica alergam fetele prin clasa,le luam in brate si toate-alea,le mai furam cate un sarut, mi-o mai luam si peste bot, lucruri absolut normale pana la urma…
Oricum, trebuie sa ai grija – nu-l lasa sa te ciupeasca si de altceva, ca sa nu-ti iasa vorbe ca esti usor atingibila.Bine,cuvantul asta nu cred ca exista, dar nu stiam cum sa gasesc o exprimare mai elevata, demna de un gentleman, care sunt eu.
Iti doresc sa iesi cu bine din aceasta situatie delicata in care te afli si sper ca ai inteles modestul meu sfat, adica fi o lady si pe mai departe…
Conteaza ca si-a cerut scuze, sincere sau nu sunt dovada ca a inteles ca ceea ce a facut a fost gresit si ca a vrut sa indrepte situatia. faptul ca va tachinati e normal, cam asa se intampla cand placi pe cineva, sfatul meu e sa nu o mai arzi pe langa tufisuri si sa vorbesti clar cu el despre sentimente.
daca a avut maturitatea sa isi ceara scuze consider ca e destul de matur cat sa poate avea o conversatie in acest topic destul de serioasa
linarkfts întreabă: