| ● Ďعw a întrebat:

Buna TPUsad am si eu o mica mare problema sad deci.
Cunosc un tip din aprielie mi-a placut enorm de mult de el si am ajuns sa-l iubesc, am fost cu el dupa care a profitat de mine in sensu, l-a batut pe fostul si a trebuit sa-i dau bani sa apeleze la niste "jmecheri " de la mine din cartier, si imi cerea intruna eu eram chioara si ii dadeam, dupa care fostul i-a trimis o poza cu o fata care se masturba si acest baiat l-a crezut si a disparut pur si simplustraight face
peste vreo 4 luni ma cautat a zis ca-i pare rau ca a facut asa ceva, ca mi-ar da toti banii inapoi de ar putea si ca nu ma poate uita, m-am combinat iar cu elstraight face si totul a fost frumos pan` a trebuit sa plece in afarastraight face dupa care mi-a zis ca ma cautat a2a oara pentru ca vroia sa vada daca ma voi mai uita la el. n-am mai vorbit cu el dupa care ii pare nespus de rau pentru ce mi-a facut si vrea sa vina aici pentru mine.nu mai are nici o ruda aici.
problema este ca sunt intr-o relatie acum cu un tip de o lunastraight face si m-am certat de 3 ori cu el si ne-am dat papuciistraight face dar de fiecare data ma cautat inapoistraight face si chestia e ca-mi propune sa ma culc cu elstraight face
pe cine sa aleg straight face?:-s

5 răspunsuri:
| ● Ďعw explică:

Si am uitat sa spun baiatu asta cu care sunt si mam tot certat a facut si gesturi frumoase pentru care m-am impacat cu elstraight face da nu stiu ce sa fac acumstraight face

| alynutza99 a răspuns:

Aceasta intrebare nu depinde de noi, ci de ce zice inima ta... dupa povestea ta mai bine numai alegi nici unulstraight faceAcela a fost rau de la inceput si nu cred ca s-a schimbat, iar acesta daca ti.a propus sa te culci cu el inseamnca ca...pentru cateva nopti ii esti de buna, apoi te lasasad

| LeontinAndrei a răspuns:

Alegel pe cel la care tii cu adevarat. Parerea mea este ca nu ai nevoie de nici unul din ei. Vei intalni alti baieti poate care te vor merita si cu care chiar iti vei dori. Nu te grabi ca nu se merita.

| ● Ďعw explică:

Da dar nu mie usor sa renuntstraight face mai ales ca la primul tin si acumstraight face si mia demonstrat ca ma iubeste si elstraight face mai ales ca vine aici in tara pentru minestraight face si o lasa p maicasa acolostraight face tinand cont ca nu-i nici major.straight face

| motherfucker a răspuns (pentru ● Ďعw):

Eu zic sa stai linistita si sa renunti la amandoi. Cauta pe cineva care te merita cu adevarat si tine la tine... nu cineva care te vrea doar pentru sex si atat. Parerea mea.