Si am uitat sa spun baiatu asta cu care sunt si mam tot certat a facut si gesturi frumoase pentru care m-am impacat cu el da nu stiu ce sa fac acum
Aceasta intrebare nu depinde de noi, ci de ce zice inima ta... dupa povestea ta mai bine numai alegi nici unulAcela a fost rau de la inceput si nu cred ca s-a schimbat, iar acesta daca ti.a propus sa te culci cu el inseamnca ca...pentru cateva nopti ii esti de buna, apoi te lasa
Alegel pe cel la care tii cu adevarat. Parerea mea este ca nu ai nevoie de nici unul din ei. Vei intalni alti baieti poate care te vor merita si cu care chiar iti vei dori. Nu te grabi ca nu se merita.
Da dar nu mie usor sa renunt mai ales ca la primul tin si acum si mia demonstrat ca ma iubeste si el mai ales ca vine aici in tara pentru mine si o lasa p maicasa acolo tinand cont ca nu-i nici major.
Eu zic sa stai linistita si sa renunti la amandoi. Cauta pe cineva care te merita cu adevarat si tine la tine... nu cineva care te vrea doar pentru sex si atat. Parerea mea.