Mai cunosc un caz de genu cu imbracamintea doar si am convins acea fata sa ii zica in fata in "bucataria lor" numai ca a gafat-o si a zis imbracatea si tu ca X, X fiind unul dintre prietenii lui cei mai buni, si asa s-a dus relatia... incearca si tu sa ii zici in fata nu chiar direct, ca la bac, baga 1001 de cuvinte fara rost pe langa afirmatia doar ca sa para mai pompos si sa nu zica ca ai ceva cu el, si nu fa comparatii baietilor nu le place acest lucru
Direct,fara ocolisuri; daca acum la inceput nu ii spui ce nu-ti place la el,mai tarziu nici nu te vei putea gandi la asta,dar aminte sa-i spui,pentru ca se va supara,spunandu-ti ca nu iti mai place de el,ca la inceput il placeai asa cum era, si mai multe;,, asa ca spune-i acum ce nu-ti place la el, si daca tine la tine, va incerca sa se schimbe pentru a-ti face pe plac.
Te pup, si mult curaj pentru a-i spune.
Pai iesi cu el la cuparaturi si alegei niste hai care iti plac si lui si tie ..si faptul cum se comporta spune-i ca nu iti place
E criza domne tu crezi ca toata pustimea in ziua de azi are bani de buzunar?
ca sa munceasca le e prea lene, asteapta de la mamica si taticu
Depinde eu la varsta de 19 ani lucrez si am bani mei de buzunar..
Bine asta e altceva, si eu muncesc, si inca de la 16 ani, aici in Italia, dar in Romania nu prea te baga nimeni la munca daca esti minor, deci daca nu are parinti instariti sau maacar cu o conditie financiara buna de unde banii de haine, oras alea alea
Ohh la inceput ..eram vrajita de el, e foarte romantic si in ciuda faptului ca uneori mai scapa cate o gafa de aia mare si dureroasa se comporta frumos cu mine.
Noi ne-am cunoscut pe net, acolo m-am indragostit. am fost prieteni la inceput si inevitabil ne-am indragostit, fiind in aceeasi clasa.
La inceput nu-mi pasa cu ce se imbraca. nu stiu de ce.
Faza e ca parintii lui castiga destul de bine ..nu inteleg de ce nu prea ii cumpara haine. Oricum daca ii da bani sa-si cumpere singur ii cheltuie pe altceva