Daca te iubeste lasa-l sa iti dovedeasca asta, nu te oferi pentru orice baiat care zice ca te iubeste si ca iti ofera si luna cu tot cu stele. Vezi cum se comporta si nu te mai du in camera la tine, sa vezi daca vrea doar sex sau nu. Cat despre fostul, nu are rost sa te impaci cu un fost, niciodata ever ever, vei regreta asta, oricat de mult te macina gandul, oricate mesaje si telefoane iti da, te-ai despartit de el cu un motiv, ceva nu a mers, nu fa iar aceeasi greseala.
Fie ca e gelos fie ca nu tu nu trebuie sa ai incredere din prima in el! U ai doua variante de ales :sa te impaci cu fostul tau prieten ori sa lasi sa evolueze ce ai cu colegul tau.trebuie sa ti cont de faptul ca baietii sunt foarte sireti in schimb atunci cand plac o fata nu poate sa nu'i roada ceva atunci cand o vede pe respectiva cu altul.
Eu daca nu as vrea sa ma impac cu fostul as continua sa filtrez cu colegul meu pana poate se va ajunge la o relatie dar fara sa am incredere prea multa in el, sa il evaluez, sa vad ce vrea cu edevarat si ce simte
In fata unei lucrari incepute de tine e foarte jignitor ca angajatorul sa schimbe meseriasul...
Adevarul se regaseste in sentimentele tale.L-ai sarutat, era sa faceti dragoste, iar acum ii dai papucii? E normal sa fie gelos.e barbat...asa e firea asta masculina...ii place sa domine, sa aiba totul, si sa "stapaneasca" femeia.
Mult noroc!
Eu zic ca chiar e gelos si vrea sa fie cu tine, ramane la alegerea ta cu care vrei sa fi
Nu are cum sa te minta pentru ca oricat de mincinos ai fi si de gelos nu ai putea sa iubesti o fata asa de mult, ba mai mult sa ii si spui. Eu zic sa va impacati.