| Mlorex a întrebat:

am si eu o mica problema si ma gandeam daca ma poti ajutahappy. Sunt cu o fata de o luna si la inceput nu am fost cu ea pentru ca imi placea, dar de 2 saptamani am inceput sa tin la ea foarte mult. am observat ca ma place sau cred cand am vazut-o ca plangea dupa mine,de ex: cand a trebuit sa plec o saptamana si naveam cum sa ii dau vreun semn de viata sau cand o auzit de la niste baieti ca eu imi bat joc de ea si ca sunt cu ea doar pentru interes. Oricum, am rezolvat astea si am crezut ca e bine, pana cand am plecat cu cel mai bun prieten al meu in Italia pentru niste relaxare. Eu cu el nu ne-am certat nici macar odata in 8-9ani si am foarte mare incredere in el. Fara sa vreau ieri am observat ca el vorbise cu prietena mea,din pura curiozitate m-am uitat sa vad despre ce vorbesc si am vazut ca el se dadea la ea,cu "Te iubesc,fara tine imi este foarte greu", chiar daca el are prietena la care tot el mi-a spus ca o iubeste. Tot el a spus prietenei mele aseara ca o facut o greseala fiind cu mine, iar ea a raspuns prin "am vrut sa ma razbun pentru ca m-ai facut sa te iubesc dupa m-ai lasat balta pentru ca aveai prietena". Inainte de astea am mai vazut conversatii cu ce faci iubire si din astea. Daca poti sa ma ajuti cu un sfat sunt deschis sugestiilor happy. Multumesc pentru timpul acordat!

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Poartă o discuţie serioasă cu ea. Poate a avut o poveste cu prietenul tău şi nu a spus. Ceea ce înseamnă că lucrurile nu sunt ceea ce par a fi şi ea nu are încredere în tine.Şi, ca fapt divers îţi spun.Nu poţi numi pe nimeni prieten.Fie că îl cunoşti de un an, 10 sau 20. Vorbeşte separat cu fiecare.Vorbeşte cu el şi vezi ce spune. Apoi vorbeşte cu ea. Când o să vezi că versiunile lor nu se potrivesc, atunci vei afla cu siguranţă cine minte. Dacă ei îşi bat joc de tine, cel mai bine ar fi să îi laşi pe amândoi şi să găseşti altă fată. Dacă se feresc de tine şi n lucruri, înseamnă că nu merită să fie în preajma ta.Atât ea, cât şi el.

3 răspunsuri:
| h4mh4m a răspuns:

Adica tu ai picat la misloc in o razbunare de-a lor? Pai ce sa mai femeia e o zdreanta prietenul tau e barbat n-are nici o treaba.

| Mlorex explică (pentru FataCuChitaraMunților):

Multumesc de raspuns, dar chestia e ca nu stiu cum ar trebui sa procedez, iar daca povestile lor difera cum ar trebui sa-mi dau seama care minte, daca sa astept pana ma intorc ca sa vorbesc fata in fata cu ea sau sa vorbesc prin telefon sau mesaje cu ea. Chestii din astea happy

| FataCuChitaraMunților a răspuns (pentru Mlorex):

Nu amâna timpul.Ea poate vorbi cu elîn continuare şi nu are rost să suferi tu pentru jocurile lor.Vorbeşte cu ea. Aşteaptă să termine ce are de spus. Apoi vorbeşte cu el. Dacă încep să se bâlbâie, etc. o să ştii cine minte. Oricum, e urât din partea lor să te implice pe tine în problemele lor.Plus că ea e cu voi amândoi în acelaşi timp.Şi el, care e presupusul tău prieten. Părerea mea e că nu merită să te mai zbaţi.Finalul e spus deja.Dar ca fapt divers, vorbeşte cu ei şi vezi ce spune fiecare.