anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o mica problema.Sunt impreuna cu o fata de aproape 8 luni si tin foarte mult la ea.Partea proasta este ca suntem din orase diferite.Pana acum ne-am intalnit o singura data, undeva pe la mijloc adica in Bucuresti si urmeaza sa ne mai intalnim cat de curand tot in Bucuresti.Intrebarea mea este daca m-ati putea ajuta cu un loc mai retras unde am putea sta(nu vrem sa o facem de acum avem nevoie doar de un loc mai retras).

Dau funda pentru cele mai bune sugestii. happy

5 răspunsuri:
| Ceva123 a răspuns:

Mhhh, dragut asa, parcul Cismigiu, Parcul 1 August, Tineretului, Herastrau nu-s sigura daca e mai linistit el don cauza zonei de distractie.
In mare parte pe aici singuru loc mai retras e parcul, restul e cam populat.
Sper ca te-am ajutat

| AnonimusGate a răspuns:

Eu zic ca asta nu i relatie ce ai tuwinking eu m-am vazut cu prietena intr-o luna zilnic si tu te-ai vazut de 2 ori in 8 luni, parerea mea tu nu ai mai mult de 12 aniwinking

| FattyFatFat a răspuns (pentru Ceva123):

Am uitat sa mentionez ca ar fi mai bine ca locul sa fie in apropiere de Afi, dar mersi mult pentru raspuns.

| Ceva123 a răspuns (pentru AnonimusGate):

Relatiile la distanta nu-s facute pentru oricine si vorbesc din experienta daca tu consideri ca asta nu e relatie atunci mai proceseaza putin, e cel mai mare test al iubirii in secolul 21 ...de ce? Pentru ca era o vorba iubirea trece peste orice si nu important ca trupul sa fie aproape ci inima.
Chestia asta nu e facuta pentru oricine decat pentru cei ce ar fi puternici.

| Ceva123 a răspuns (pentru FattyFatFat):

Pe langa Afi asa intim nu cunosc mai ales ca e Afi acolo asta e problema. laughing