| Zappacita a întrebat:

am si eu o mica problema.

Un prieten de-al meu pleaca maine in alta tara pentru cateva zile.Eu vorbeam cu el doar pe mess, dar pentru ca acolo nu are semnal si nu mai poate vorbii cu mine, mi-a cerut numarul de telefon. Eu sunt foarte timida si nu prea ma descurc sa vorbesc cu persoane necunoscute la telefon..decat daca am un subiect bun. Ce ar trebui sa fac ca sa ma simt in largul meu cand vorbesc cu el?;-s

Funda!

Răspuns Câştigător
| diianna15 a răspuns:

Buna. Nu am inteles faza cu plecatul. El era cu tine in tara si pleaca in alta tara? In fine. pai da, normal ca esti timida, toti suntem la inceput ( nu ai specificat varsta ). Daca iti place de el da-i numarul de telefon si gandeste-te la ce subiecte poti vorbi cu el ca sa te simti in largul tau. De exemplu incearca sa il cunosti mai bine pentru ca pe mess poate e altfel de persoana iar la telefon e altceva. Asa mi s-a intamplat mie. Revin..incearca subiecte comune, ca banuiesc ca il cunosti cat de cat. Dar ideea principala e sa lasi de o parte rusinea ca asa nu faci nimic. Incearca sa vorbesti deschis, stiu ca e greu dar e cheia. Bafta! happy

Funda?

1 răspuns:
| Zappacita explică (pentru diianna15):

Pai el pleaca pentru cateva zile in alta tara la tatal lui..si nu sta unde stau si eu. Dar vorbim de ceva timp.mi l-a cerut de mai multe ori dar am cautat niste scuze banale;-s acum nu mai pot sa-l refuz. Dar sunt timida si nu prea stiu sa gasesc subiecte de vorba.