anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, TPU!
Am și eu o nelămurire. Am avut o relație de aproximativ 8 luni în care am fost foarte fericiți împreună și chiar cred eu că am ținut enorm unul la celălalt. După aceste 8 luni, brusc, s-a trezit că el își dorește o pauză pentru că eu sunt prea impulsivă și mă enervez prea repede. Adevărul e că așa și era, însă am realizat asta abia după ce ne-am despărțit. Am tot încercat să repar, vreo 3 luni după despărțire și totul a fost în zadar, el mă ignora, mă evita și îmi demonstra mereu că ar trebui să mi văd de viața mea și să l las în pace, pentru că nu mă mai vrea. La un moment dat, după aceste 3 luni de despărțire, ne am împăcat și a ținut maxim o lună, pentru că el avea un comportament nasol față de mine, nu prea voia să ne petrecem timpul împreună, îmi vorbea diferit față de cum era înainte, pur și simplu nu i mai făcea plăcere să fie în prezența mea, iar atunci când am ales să mă despart de el a spus că s-a împăcat cu mine să vadă dacă mai merge și după a continuat așa din atașament și obișnuință. M am despărțit de el și mi am văzut de ale mele, suntem despărțiți de o lună, timp în care o săptămână după despărțire am mai vorbit, am mai ieșit, căci avem prieteni comuni, dar imediat după asta, eu am decis să rup orice legătură cu el și să mi văd de viața mea, nu l am mai căutat, nu i am mai scris, nu i-am dat absolut niciun semn, nici snap uri nu i am mai trimis, nimic. Acum am observat că el tot caută atenție, ba un like pe tik tok, ba un ador la story sau la vreo postare, ba un comentariu. Nu înțeleg ce tot vrea, mie îmi e și așa destul de greu în situația asta și el o complică..Nu mă vrea, dar nici nu mă lasă. Ce credeți că vrea de fapt? Eu oricum nu simt să vorbesc cu el, mi aș dori să simtă aceleași lucruri pe care le am simțit și eu, numai așa înțelege cu adevărat unde a greșit.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nici o relatie "foarte fericita" nu se rupe brusc, dar probabil tu nu ai vazut atitudinea lui si nu l-ai inteles, pana nu s-a rupt brusc.
Ma rog, era evident ca nici o impacare nu va rezista, fiindca o relatie care nu a fost fericita inainte, nu va fi fericita niciodata.

Nu stiu cati anisori ai, dar pari nu prea matura daca inca il tii la prieteni si-i urmaresti postarile si va jucati precum copii rautaciosi, ba cu like-uri, ba cu sicane.
Blocheaza-l mai fetita pe toate site-urile de socilizare si rupe legatura cu el, daca vrei sa scapi de un nenorocit care te sicaneaza.
Este evident ca nu exista pic de compatibilitate intre voi, odata ce incercati sa va gasiti vina unul altuia si sa va vanati.
Move on! Cautati-va alti partneri si fiti fericiti cu ei!

| Crackman a răspuns:

Vrea sa fie in atentia ta.
Da block si aia este

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai... poate da acel "ador" si like din amabilitate.
Adica da el probabil la necunoscuti, si nu ti-ar da tie?
Esti sigura ca tot el nu vrea sa te lase in pace? Acest motiv nu imi pare unul foarte... suficient sa zic asa.

Asteapta o perioada, fara sa stai cu gandul la el, si vezi daca iti scrie. Doar atunci poate putem sa ne dam seama ca... chiar vrea ceva de la tine.

Dar cum ai spus, ar trebui sa iti vezi in continuare de viata ta big grin

Numai bine!

| carminalaura18 a răspuns (pentru Violleta2022):

Mi se pare un gest copilăresc să i dau block, până la urmă nu e totul despre social media, dacă ne-am despărțit asta nu înseamnă că trebuie să ne dăm în cap, să ne comportăm ca dușmanii și să nu ne băgăm în seamă. E exagerat să spui "un nenorocit care te șicanează", de parcă m ar abuza cineva?

| carminalaura18 a răspuns (pentru DoarBogdan):

E foarte orgolios, nu prea cred eu că mi ar scrie. El face gesturile astea, să mă facă tot pe mine să mă întorc la el sau să i dau vreun semn. A văzut că pierde teren, că nu mai stau după el și nu i convine că s-a întors situația în defavoarea lui. În plus, acele like uri și ador uri, sunt intenționate pentru a mi atrage atenția, nu face el lucrurile astea din amabilitate

| Violleta2022 a răspuns (pentru carminalaura18):

Dumnezeu te mai intelege ce vrei. Esti total imatura, daca ala te sicaneaza dar tu nu vrei sa-l blochezi, ba chiar insisti sa nu-l blochezi din dorinta de al mai urmarii un pic pe site-rile de socilizare si a te scandaliza mai departe, cum da el like-uri la alte fete.
In cazul asta, stai si sufera, pana te maturizezi si vei intelege situatia in care esti.

| haileewatson a răspuns:

Daca e vorba de acelasi baiat ca la ultima ta intrebare…. atunci crede-ma cand iti zic sa-l lasi si sa iti urmezi visele laughing