Daca ii era rusine nu se mai dadea la tine. Ideea e ca poate ea facand asta astepta ceva mai mult de la tine. Poate o relatie, poate a crezut ca daca face asta cu tine, tu ai sa-i propui sa aveti o relatie. Ia gandeste-te!
Da ii este rusine si probabil regreta ceea ce a facut, nu stiu ce fel de persoana este ca sa pot sa imi dau cu parerea dar ai putea sa o opresti si sa o intrebi daca regreta ceea ce a facut, de ce se fereste de tine, de ce a mai facut pasul ala daca acum a ajuns sa fuga de tine. Parerea mea este sa discuti cu ea este singura rezolvare doar ea poate sa iti dea raspunsul
Ii este rusine, crede ca tu o vezi acum cu alti ochi, daca ti-e draga catusi de putin, explica-i situatia, cu tupeu, fi barbat! Succes.
E o curva.Scuze dar asa e.Acum tot ea face pe victima ca si cum e vina ta.Se fereste din motivul ca tu sa crezi ca n-a vrut sa se culce cu tine. Uneori fetele sunt putin cam smechere Ai grija ce faci cu alte prietene bune
Poate vrea o relatie serioasa cu tine, si daca tu nu i`ai propus nimic, regreta ce a facut.
Cum sati spum eu cred ca ea doar doreste a fi un baiat care sa vb cu ea sa zica c nu intentionat sau ceva de genul asta, sau cred ca ea se gandeste ca tu poti sa divulgi toate aceste intamplari tuturor si sa o faci de rusine, tu doar vb cu ea si spune-i c accedental si ca de aceasta nu va sti nimeni sau ceva de genul asa doar ca so convingi c nu trebuie sai fie rusine sau sa se fereasca de tine.
Ce sa faci asa-i viata se mai intampla si lucruri ne fuse in plan.
Tu fii un om serios si nu un papa-lapte care sa se laude la toti.
Succes! Astai bine c ai asa prietene, trenbuie sa le respecti!
M-ai controlat cumva si nu stiu eu?
Pai te-am intrebat! nu m-am stersat