Daca ii era rusine nu se mai dadea la tine. Ideea e ca poate ea facand asta astepta ceva mai mult de la tine. Poate o relatie, poate a crezut ca daca face asta cu tine, tu ai sa-i propui sa aveti o relatie. Ia gandeste-te!
Da ii este rusine si probabil regreta ceea ce a facut, nu stiu ce fel de persoana este ca sa pot sa imi dau cu parerea dar ai putea sa o opresti si sa o intrebi daca regreta ceea ce a facut, de ce se fereste de tine, de ce a mai facut pasul ala daca acum a ajuns sa fuga de tine. Parerea mea este sa discuti cu ea este singura rezolvare doar ea poate sa iti dea raspunsul
Cum sati spum eu cred ca ea doar doreste a fi un baiat care sa vb cu ea sa zica c nu intentionat sau ceva de genul asta, sau cred ca ea se gandeste ca tu poti sa divulgi toate aceste intamplari tuturor si sa o faci de rusine, tu doar vb cu ea si spune-i c accedental si ca de aceasta nu va sti nimeni sau ceva de genul asa doar ca so convingi c nu trebuie sai fie rusine sau sa se fereasca de tine.
Ce sa faci asa-i viata se mai intampla si lucruri ne fuse in plan.
Tu fii un om serios si nu un papa-lapte care sa se laude la toti.
Succes! Astai bine c ai asa prietene, trenbuie sa le respecti!
E o curva.Scuze dar asa e.Acum tot ea face pe victima ca si cum e vina ta.Se fereste din motivul ca tu sa crezi ca n-a vrut sa se culce cu tine. Uneori fetele sunt putin cam smechere Ai grija ce faci cu alte prietene bune
Poate vrea o relatie serioasa cu tine, si daca tu nu i`ai propus nimic, regreta ce a facut.
Ii este rusine, crede ca tu o vezi acum cu alti ochi, daca ti-e draga catusi de putin, explica-i situatia, cu tupeu, fi barbat! Succes.
RRSecularHumanist întreabă: