| Schintee_Adrian_1998 a întrebat:

Am si eu o nelamurirehappySunt cu prietena mea de 1 an si 3 luni.Acum 3 zile am avut niste certuri mai aprinse pot zice si ne-am despartit.Noi am vorbit, chiar de eram despartiti.Aseara mi-a zis ca vrea sa luam o pauza. Vrea o pauza in care sa fie singura.Am acceptat, ca nu aveam ce face.Am intrebat-o cam cat vrea sa fie aceasta pauza,si ea mi-a dat un raspuns care m-a pus putin pe ganduri.Mi-a raspuns cu "nu stiu".I-am zis sa ne vedem astazi ca sa clarificam tot ce e intre noi,dar ea a zis ca daca vreau sa ne vedem, ne vedem doar ca amici si nimic mai mult.I-am zis sa se gandeasca daca mai vrea ceva cu mine.Imi zicea ca poate o sa mai vrea,vede ea.Mie imi zice sa o las linistita ca vrea sa fie singura, dar ea incontinuu e pe whatsapp..eu daca ii scriu,imi zice ca vrea sa fie singura,dar pe whatsapp poate sta.Ce credeti, si-a gasit pe altul? Tin sa precizez ca relatia e la distanta.Cat timp am fost cu ea, au fost multe certuri si impacari.Dar acum e ceva schimbat.In tot timpul asta cat am fost cu ea, s-au intamplat multe.Am fost si primul baiat cu care a facut-o.Nu stiu ce sa mai cred si ce sa fac.Sa o las in pace? Tin sa precizez ca eu am 18 ani, si ea are 17 ani

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai facut sex cu ea, tot la distanta? Las-o in pace, fii de acor cu ea, ofera-i pauza ceruta, dar...pauza mare. Cauta-ti o fata "loco"si are sa-ti fie mult mai bine.

| Schintee_Adrian_1998 explică (pentru neutrino):

Am mers la ea cu masina.Are niste rude aici la mine in zona.ne-am vazut si acolo..Am fost si eu la ea in zona...

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea nu te vrea, nu ai ce sa-i faci. Las-o in pace si gasestet-ti alta fata care te vrea.