Wow simona cat ai scris! nici nu stiu cum am avut rabdare sa citesc tot tinand cont ca nu era chiar descifrabil scrisul. In fine, uite ce as face in locul tau: as lua nr lui de telefon si i-as da intalnire, o data de 2 ori de 3 ori pana accepta (asta in cazul ca refuza). Ziceai ca poti face orice pentru el, ei bine daca nu merge cu intalnirea il cauti la el acasa! Daca iese nevasta lui ii spui ca vrei sa vorbesti cu el neaparat. E cam dificil, totul e sa ai incredere in tine, sa faci orice sa fii cu el, sa induri chiar umilinte pentru a obtine ceea ce iti doresti. Succes!
Respecta-i familia acum. Nu tu esti importanta in clipele acestea. Multa sanatate!
Buna,Simona!
Da...intr-adevar o poveste!
Nu ai spus care e diferenta dintr voi doi.
Offf....de fiecare data dragostea raneste...Si eu am patit ceva de genul Dar uite cum am trecut peste:1>Am incercat sa ma axez pe baietii de varsta mea(si am reusit)2>M am gandit ca sotzia lui m ar considera o cu***a daca as fii cu el 2. m am gandit ca sunt prea mica pentru gusturile lui 3.Chiar daca as ajunge sa ma insor cu el ar muri inaintea mea si atunci as fii dramata 4.Chiar daca a fost greu am discutat cu parintii mei despre asta(la mine nu a fost nevoie de psiholog dar la tine cred ca ar fi bine ).
Noroc sper sa iti revii skumphaa:*:*:*
Bravo! dar mai invata sa scrii si apoi sa vezi dragostea '' adevarata'' eu nu cred in asa ceva pentru ca e doar o gluma e o poveste parca desprinsa din filme mai viseaza mai intai cati ani ai tu 18? si apoi cati ani are el 30? parinti tai chiar nu zic nimic eu zic ca ar trebui sa iti gasesti unu mai de varsta ta! nu zic sa nu il ajuti pentru ca e un om bolnav dar de mai mult nu cred ca ar avea nevoie crezi ca isi va lasa sotia pe ultima suta de metri? da poti sa ii zici ca il iubesti dar nu cred ca o sa mai vrea sa fie cu tine trebuia sa inveti de prima oara sa il pretuiesti! eu nu zic sa te iei dupa mine ti-am dat doar un sfat!