Ii place de tine dar nu stie cum sa iti arate acest lucru! Uni baieti sunt mai rusinati sa marturiseasca tot ce simt de o fata,,! Si poate se simtea jenat de ce vor zice prieteni lui. intelegi uni baieti tin cont si de parerea altora. sper ca te-am ajutat
El inca te mai place, dar ar trebui sa ii arati si tu k il placi, el poate simte k iti impartaseste sentimentele singur..Bafta!
El inca te place dar ii este greu sa is mai arate sentimentele fate de tine pentru simplu fapt ca a trecut ceva timp nu a reusit sa fie cu tine el crede ca ai pe altu si de aia e asa distant cu tine
ps : vreau sa iti dau un sfat incearca u momentan daca crezi ca il vrei sa iei totul de la capat sa te porti cu el ca si cum nu s-a intamplat nimic intre voi poate mai exista un mic sambur de dragoste intre voi
nu si le-a aratat niciodata doar spunea ca ma iubeste si ca sunt speciala fara vreo fapta care sa-mi demonstreze ceea ce spune.
Eu cred ca inca te mai place, dar nu mai vrea sa isi arate sentimentele in fata ta.
Pai,vezi tu poate băiatul acela, simţea acel sentiment când ieraţi mai mici.Dar acum poate el a găsit pe cineva cu care este împreună. Când ai ocazia i-al într-o parte şi vorbeşte cu el! Întreaba-l dacă mai simte ceva pentru tine. Sper că te-am ajutat cu ceva! Succes! :* P.Sacă am înţeles gresit ce ai vrut tu să spui, îmi cer scuze!
Ai inteles gresit, nu si-a gasit pe nimeni, el spune ca ma iubeste foarte mult si ca sunt o fata speciala pentru el insa nu ma face sa cred ca asa e avand comportamentul asta, ma intelegi?
Inseamna ca is doar vbv si vrea doar sa te amageasca o fata nu o ti langa tine cu vb ce cu fapte