| SabinaRsT a întrebat:

Am si eu o 'problema', acum aproximativ un an a inceput sa-mi placa de un coleg din clasa care era super amuzant, am vorbit mult cu el mi-a spus ca ma place si i-am.marturisit ca si eu simt acelasi lucru dar am hotarat sa ramanem la stadiul de prieteni ca va fi bine pentru amandoi. Fiind repartizati la licee diferite relatia dintre noi s-a racit mult si nu credeam ca inca il mai plac chiar daca el spunea mereu ca isi doreste sa fim mai mult decat prieteni.Intr-o zi am.vorbit strict pe tema asta si mi-a spus ca sunt o fata speciala pentru el ca ma place si ma iubeste enorm. Ieri m-am intalnit cu el la un bal al bobocilor si bucurandu-ma ca-l vad l-am luat in brate l-am pupat dar el nu dadea semne ca se bucura ca ma vede mai mult ca atunci cand vorbeam cu el se uita in pamant si m-am.simtit prost si am plecat, intrebandu-l de ce s-a comportat asa mi-a spus ca 'sunt o fata speciala.si ma iubeste enorm ' asa te comporti cu o fata speciala? ce naiba sa mai cred?

Răspuns Câştigător
| Crystyan123 a răspuns:

Ii place de tine dar nu stie cum sa iti arate acest lucru! Uni baieti sunt mai rusinati sa marturiseasca tot ce simt de o fata,,! Si poate se simtea jenat de ce vor zice prieteni lui. intelegi uni baieti tin cont si de parerea altora. sper ca te-am ajutatbig grin

7 răspunsuri:
| termopile480 a răspuns:

El inca te place dar ii este greu sa is mai arate sentimentele fate de tine pentru simplu fapt ca a trecut ceva timp nu a reusit sa fie cu tine el crede ca ai pe altu si de aia e asa distant cu tine
ps : vreau sa iti dau un sfat incearca u momentan daca crezi ca il vrei sa iei totul de la capat sa te porti cu el ca si cum nu s-a intamplat nimic intre voi poate mai exista un mic sambur de dragoste intre voi

| Mlov3u4ever a răspuns:

El inca te mai place, dar ar trebui sa ii arati si tu k il placi, el poate simte k iti impartaseste sentimentele singur..Bafta!

| Andra_Andrada_1999 a răspuns:

Eu cred ca inca te mai place, dar nu mai vrea sa isi arate sentimentele in fata ta.

| JustTiGGer a răspuns:

Pai,vezi tu poate băiatul acela, simţea acel sentiment când ieraţi mai mici.Dar acum poate el a găsit pe cineva cu care este împreună. Când ai ocazia i-al într-o parte şi vorbeşte cu el! Întreaba-l dacă mai simte ceva pentru tine. Sper că te-am ajutat cu ceva! Succes! :* P.Sbig grinacă am înţeles gresit ce ai vrut tu să spui, îmi cer scuze!

| SabinaRsT explică (pentru termopile480):

nu si le-a aratat niciodata doar spunea ca ma iubeste si ca sunt speciala fara vreo fapta care sa-mi demonstreze ceea ce spune.

| SabinaRsT explică (pentru JustTiGGer):

Ai inteles gresit, nu si-a gasit pe nimeni, el spune ca ma iubeste foarte mult si ca sunt o fata speciala pentru el insa nu ma face sa cred ca asa e avand comportamentul asta, ma intelegi?

| termopile480 a răspuns (pentru SabinaRsT):

Inseamna ca is doar vbv si vrea doar sa te amageasca o fata nu o ti langa tine cu vb ce cu fapte