Pai nu trebuie sa iti fie rusine in primul rand, parerea mea este sa te duci la medicul de familie si pentru ca esti minora ii poti cere o trimitere la ginecolog, iar controlul este gratuit! Deci nu mai da banii pe teste de sarcina, oricum nu sunt sigure! Cel mai bine fa cum ti-am zis eu. si de fiecare data cand ai probleme, iti intarzie sau ceva du-te la un control ca nu te costa nimic! Bafta multa si fa cum ti-am zis. cu rusinea mori de foame! :*:*:*
Faza e ca medicul meu de familie e matusa mea si mie ruisine si nu vreau sa afle mama
Faza e ca medicul de familie este matusa mea si nu vreau sa afle mama
Sunt la fel ca tine si matusa este medicul meu de familie...te.as sugera sa ii sput totus mamei tale
Este cazul sa fii disperata, fiindca ceea ce ti se intampla este grav. Probabil organismul tau nu a facut fata activitatii sexuale si te-ai imbolnavit grav. Urgent trebuie sa mergi la ginecolog, de preferat la cel la care ai fost dupa inceperea vietii sexuale. Oricum, nu amana nici maca o zi, discuta urgent cu mama ta si du-te la ginecolog maine. E posibil sa ai nevoie de mai multe investigatii si se apropie Craciunul, deci trebuie sa demarezi repede ca sa ai un diagnostic si, eventual, sa incepi si tratamentul fara cea mai mica amanare.
Aaaa.pai atunci nu stiu ce sa iti spun.Mai bine pui niste bani deoparte, sau te imprumuti la cineva la un prieten si te duci la control! dar costa in jur de 80 lei sau ceva de genul.
Eu nu stiu ce sa iti spun... stiu doar ca mie mi-a intarziat ~2 luni. si nu-s la inceput de menstruatie. au trecut multi ani si inca e neregulata menstruatia. sper sa nu ai nimic grav. si faza cu medicul de familie. e si mai nasol. vezi mai documenteaza-te pe net, cere sfatul cuiva apropiat in care ai incredere, cere ajutorul financiar de la cineva. Sper sa fie totul OK. Te pup.