| alexx2pew a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema. Am penisu mic si vreau sa il maresc ma poate ajuta careva. fara mistouri...am 1.80 cm inaltine, 20 de ani, si doar 55kg iar penisu de 13 cm. ce sa fac sa il maresc?

Răspuns Câştigător
| Pitzipoanca a răspuns:

Este foarte normal. Stiu despre ce vorbesc. Nu marimea e importanta, ci tehnica. Nu-ti fa de lucru cu panarame, si o sa vezi ce bine iti va fi. Poate parea putin 13 cm, dar nu e. Nu-ti fa nimic, nu te prosti. In plus, sunt sanse sa ajungi la dimensiuni mai mari in momentul erectiei complete daca stai bine cu moralul si ai incredere in tine. E testata afirmatia - din nou - stiu despre ce vorbesc.

7 răspunsuri:
| alixD a răspuns:

Penisul tau are o marime normala, nu iti face griji.

| GeosBIOS a răspuns:

Nu stiu daca ti-o mai creste jucaria, dar cauta sa mai pui pe tine. La 1.80 m inaltime, 55 Kg, baiat fiind este foarte putin.

| alexx2pew explică (pentru alixD):

La 20 de ani sa o am de 13 cm nu este normal

| Adelyn24 a răspuns:

55kg la 20 ani laughing

| k1d0 a răspuns:

Tu trebuie sa ai 70kg pentru inaltimea ta...
daca ai 1.80 trebuie sa ai cu 10 mai putin decat cati centimetri ai tu peste 1 metru adica tu ai 80 de centimetri ceea ce inseamna ca trebuie sa ai 70 de KG
+ eu am 14 ani si am penisul de 15 cm.( Penisul este un muschi si trebuie sa lucrezi cu un muschi sa se mareasca. Daca te masturbezi din ce in ce mai mult o sa vezi ca o sa ti se mareasca ). FUNDA?

| alixD a răspuns:

Pai marimea unui penis (NORMALA) este de 13-15cm.Dar daca tie nu iti place du-te la medic el cu siguranta iti va spune daca este mic sa nu.Bft!

| alexx2pew explică:

Va multumesc pentru tot dar totusi inca mai astept raspunsuri....la urma dau FUNDA