Este foarte normal. Stiu despre ce vorbesc. Nu marimea e importanta, ci tehnica. Nu-ti fa de lucru cu panarame, si o sa vezi ce bine iti va fi. Poate parea putin 13 cm, dar nu e. Nu-ti fa nimic, nu te prosti. In plus, sunt sanse sa ajungi la dimensiuni mai mari in momentul erectiei complete daca stai bine cu moralul si ai incredere in tine. E testata afirmatia - din nou - stiu despre ce vorbesc.
Nu stiu daca ti-o mai creste jucaria, dar cauta sa mai pui pe tine. La 1.80 m inaltime, 55 Kg, baiat fiind este foarte putin.
Tu trebuie sa ai 70kg pentru inaltimea ta...
daca ai 1.80 trebuie sa ai cu 10 mai putin decat cati centimetri ai tu peste 1 metru adica tu ai 80 de centimetri ceea ce inseamna ca trebuie sa ai 70 de KG
+ eu am 14 ani si am penisul de 15 cm.( Penisul este un muschi si trebuie sa lucrezi cu un muschi sa se mareasca. Daca te masturbezi din ce in ce mai mult o sa vezi ca o sa ti se mareasca ). FUNDA?
Pai marimea unui penis (NORMALA) este de 13-15cm.Dar daca tie nu iti place du-te la medic el cu siguranta iti va spune daca este mic sa nu.Bft!
Va multumesc pentru tot dar totusi inca mai astept raspunsuri....la urma dau FUNDA