anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUna TPUhappy. Am si eu o problema iubesc un baiat din cls a 6a (eu is a 8a acum)am fost cu el doua zile si ne-am despartit din cauza colegiilor de clasaoh go onam pastrat legatura ba ma mult de cat atat am ajuns sa fim cei mai buni prieteni si intr-o zi mi-a propus sa ne intalnim ca sa ne sarutam, eu am acceptat am mers ne-m-a sarutat iar dupa o perioda am inceput sa ne certam si nu ne-am inteles deloc bine.Am avut noroc cu prietena mea cea mai buna care s-a pus bine pe langa el si intr-o zi am iesit cu el si cu inca un prieten de al sau in oras.Ne-am plimbat si ne-am intalnim mai multi colegi iar prietena mea cea mai buna i-a dat provocare baiatului pe care il iubesc sa ma sarute iar acesta a acceptat, peste cateva zile am avut dicoteca la scl si a venit si el dar nu ma baga deloc in seama ba mai mult decat atat a dansat toata seara cu o fata din scl si cu prietena mea cea mai bunaoh go on:-s.Mam simtit oribil, si chiar nu mai stiu ce sa fac:-s am incercat sa il uit dar chiar nu potwaiting.Va rog ajutati-ma,

10 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

Incearca sa eviti certurile cu el. De fiecare data cand incepe o cearta schimba subiectul, zi ca el si fa ca tine, lasa de la tine, o sa lase si el de la el si va fi bine!
El se pare ca e mai copilaros.azi asa, maine asa.
Daca ai rabdare se vor rezolva toate!
Bafta!

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Incearca sa- dai mereu dreptate chiar daca nu arewinking
Mai lasa de la tine happy.
Ai rabdare cu el big grin

Du-te la el si intreaba-l in fata de ce te evita happy.

Bafta tongue

| dhsvgadcf a răspuns:

Uita-l soro!

| roxycool a răspuns:

Esti mai mare dacat el el eu nas iubi un baiat mai mic ca mine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut; numele meu e David și,de curând, sunt expert TPU; bine,nu am chenarul portocaliu,pentru că tocmai se fac niște schimbări la site,și mi-a zis adminii că n-are rost să pună culoarea acum,ca mai târziu s-o de-a jos din nou, și să pună alta; bun; deci problema ta nu prea e de competența noastră, noi neavând încă(suntem la început) în baza de date un răspuns legat de o problemă de amor intre o fată da-a 8-a și un băiat de-a 6-a; tot ce-am găsit pe aici sună cam așa :*trebuie mai întâi să învățați și să nu vă mai gândiți la prostii* și *păpușa uite id-ul meu dacă ăla nu te vrea*; deci nu știu ce să zic; poate dacă nu ar fi fost singurul băiat din școala aia,și deci dacă ai fi avut și alte opțiuni, era altceva; eventual așteptă să intri la liceu, unde sunt mai mulți băieți; succes;(și acum trebuie să-mi dai fundă; așa se face când iți răspunde un expertwinking.

| rozbombon a răspuns (pentru anonim_4396):

Baiatul acela nu este in clasa a 6 a.Eu am zis ca din cls a 6 a il iubesc, el este intr-o cls cu minewinking

| rozbombon a răspuns:

oh go on am zis ca il plac din cls a 6a, baiatul acela este intr-o cls cu minewinking

| rozbombon a răspuns:

Am zis ca imi place de el din cls a 6aoh go on.Baiatul respectiv este cu mine intr-o clswinking

| rozbombon a răspuns (pentru anonim_4396):

Am zis ca il iubesc pe baiatul respectiv din cls a 6a, el este cu mine intr-o clswinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru rozbombon):

Da frumoaso,am înțeles;(oricum din vina ta a apărut confuzia,pentru că ai formulat pe grabă); ideea e aceeași,că trebuie să fii mai atentă poate mai sunt și alti prinți pe acolo; așa il vei uita,uitându-te în jur! iar când iți va cădea cu tronc altul,așa,pe neve,problema ta e rezolvată și atunci e rândul tău să dansezi in disco,și el poate c-o să stea pe margine și să se oftice; eventual dacă-l vezi că te filează dintr-un colț,pupă-l și tu pe ăsta-nou* drept pe bot,să se atace și mai rău,vorba unei colege de aici,*să vadă și el cum e*! deci, vezi ce faci, și aștept vești!