Incearca sa eviti certurile cu el. De fiecare data cand incepe o cearta schimba subiectul, zi ca el si fa ca tine, lasa de la tine, o sa lase si el de la el si va fi bine!
El se pare ca e mai copilaros.azi asa, maine asa.
Daca ai rabdare se vor rezolva toate!
Bafta!
Incearca sa- dai mereu dreptate chiar daca nu are
Mai lasa de la tine .
Ai rabdare cu el
Du-te la el si intreaba-l in fata de ce te evita .
Bafta
Salut; numele meu e David și,de curând, sunt expert TPU; bine,nu am chenarul portocaliu,pentru că tocmai se fac niște schimbări la site,și mi-a zis adminii că n-are rost să pună culoarea acum,ca mai târziu s-o de-a jos din nou, și să pună alta; bun; deci problema ta nu prea e de competența noastră, noi neavând încă(suntem la început) în baza de date un răspuns legat de o problemă de amor intre o fată da-a 8-a și un băiat de-a 6-a; tot ce-am găsit pe aici sună cam așa :*trebuie mai întâi să învățați și să nu vă mai gândiți la prostii* și *păpușa uite id-ul meu dacă ăla nu te vrea*; deci nu știu ce să zic; poate dacă nu ar fi fost singurul băiat din școala aia,și deci dacă ai fi avut și alte opțiuni, era altceva; eventual așteptă să intri la liceu, unde sunt mai mulți băieți; succes;(și acum trebuie să-mi dai fundă; așa se face când iți răspunde un expert.
Baiatul acela nu este in clasa a 6 a.Eu am zis ca din cls a 6 a il iubesc, el este intr-o cls cu mine
Am zis ca imi place de el din cls a 6a.Baiatul respectiv este cu mine intr-o cls
Am zis ca il iubesc pe baiatul respectiv din cls a 6a, el este cu mine intr-o cls
Da frumoaso,am înțeles;(oricum din vina ta a apărut confuzia,pentru că ai formulat pe grabă); ideea e aceeași,că trebuie să fii mai atentă poate mai sunt și alti prinți pe acolo; așa il vei uita,uitându-te în jur! iar când iți va cădea cu tronc altul,așa,pe neve,problema ta e rezolvată și atunci e rândul tău să dansezi in disco,și el poate c-o să stea pe margine și să se oftice; eventual dacă-l vezi că te filează dintr-un colț,pupă-l și tu pe ăsta-nou* drept pe bot,să se atace și mai rău,vorba unei colege de aici,*să vadă și el cum e*! deci, vezi ce faci, și aștept vești!