O sa fie greu dar uite, nu dispera las-o o zi fara sa o bagi in seama, poate ei nu ii place sa va vada colegii impreuna. pe mess spune-i simplu draga mea, imi placi! esti frumoasa, sensibila, ma intelegi etc. as vrea sa fie ceva mai mult decat o simpla prietenie intre noi 2 :d
Chiar trebuie sa te duci la ea si ii vorbesti foarte calm si frumos ca nu intelegi de ce te ignora sau de ce e suparata pe tine. Apoi ii mai spui ca iti place mult dar mult de tot de ea si o intrebi ultima data daca vrea sa fiti impreuna. Daca iti spune ca se mai gandeste ii spui ca e " o nehoarata, care nu stie ce vrea si ca nu ti se pare dragut ca te tot amana ". " Ti-am dat timp de gandire foarte mult, te rog sa imi raspunzi ".
Sti care e faza?, eu cred ca te place si te testeaza, insa tu trebuie sa continui sa te ti dupa ea. Probabil este o tehnica, sa te puna la incercare. Eu asa fac de obicei. Daca iti vorbeste urat sau te respinge intr-un mod mai ciudat, retrage-te sau pune un amic de-al tau sa afle daca te place.
Incear ca afli de la preitenele ei daca a zis ceva de tine si apoi daca raspunsul e poozitiv incearca sa o impresionezi cu ceva.
George0197 întreabă: