| sebastianb a întrebat:

am si eu o problema,m-am despartit de prietena mea acum o saptamana. Eu am mai avut o relatie cu ea si s-a terminat,din cauza lu' mama ei ca ea nu prea ma suporta. Si acum ceva timp m-a cautat si mia sp daca vreau sa fim amici, dar fara sa stie mama ei. Eu normal ca am acceptat pentru ca o iubesc enorm, si am fost amici o saptamana-2, si am reusit sa o fa sa vrea sa ne impacam, dar sa fim impreuna fara sa stie mama ei. A fost bine pana acum 3 zile cand ea aflat mama ei parola la facebook si a vazut convorbirile cu mine,si a certato, a pedepsito si ea luat si telefonul. dar ea stia numarul meu si a cerut tel de la altcineva si m-a sunat, dar mi-a spus ca nu mai poate sa vorbeasca cu mine niciodata pentru ca nu o mai lasa mama ei si o sa o controleze mereu si nu mai are cum.Plangea cand mia spus-o,mia mai spus ca o sa tina la mine toata viata dar nu se mai poate nimic. Si vreau sa ma impac iar cu ea,as face orice,dar exista o problema eu sunt in scotia si ea in Romania,si nu stiu ce ar trebui sa fac,sa o fac sa vrea iar sa se impace cu mine. Va rog dati-mi sfaturi, ce ar trebui sa fac sa ma impac cu ea, avand in vedere ca eu sunt aici iar ea acolo.Va rog din suflet sa ma ajutati, nu imi vad viata fara ea. O iubesc enorm.sadsadsadsad. Ma scuzati pentru greselile de scrie si de exprimare dar sunt disperat, sper sa intelegeti ce am vrut sa scriu si sa ma ajutati var rog....rofer funda

10 răspunsuri:
| iuliapysutz a răspuns:

Mama ta este de acord? daca da, spune-i ei totul, ea te poate ajuta cel mai bine cu sfaturi, dar si asa. eu zic sa incerci si tu sa vb cu mama ei sa vezi ce nu e bine, ce nu ii convine ei si sa ii explici ca orice ar face ea nu te poate impiedica sa o iubesti. sunteti tineri, meritati si voi iubire, fa-o sa inteleaga.

| NoLiesJustLove a răspuns:

1 la mana cati ani ai tu si cati ani are ea? Apoi ar trebui sa te dai bine pe langa mama ei, dar lasa sa treaca un timp poate pana atunci iubita ta o sa isi primeasca telefonul inapoi si poate o sa te sune. daca ea te iubeste ar trebui sa faca orice sa fie cu tine chiar si sa se certe cu mama ei na acum depinde si cati ani are.lasa sa se raceasca apele o vreme si dupa incearca sa iei legatura cu ea daca ea tot iti zice ca nu o sa mai fiti impreuna atunci nu cred ca mai exista vreo solutie.

| sebastianb explică (pentru iuliapysutz):

Am vorbit cu mama ei dar mi-a spus sa o las in pace acum, daca o sa fie ceva mai tarziu o sa fie si gata. Nu vrea sa inteleaga ca o iubesc, sau poate ca nu ii pasa ei asta. Dar pe mine ma doare ca ea a spus ca nu mai vrea sa vorbeasca cu mine niciodata.crying((((((((((((

| sebastianb explică (pentru NoLiesJustLove):

Eu am 18 ani iar ea 16

| supradozadenebunie5 a răspuns:

Nu ai cum sa te dai bine pe langa mama ei din cauza distantei nu stiu cati ani ai tu sau ea dar pfff stiu prin ce treci si este foarte greu trebuie sa fi tare si sa ai rabdare timpul o sa le rezolve pe toate iti spun sa faci imposibilul aici dar asta este adevarul trebuie sa ai rabdare, daca esti mai mare poti sa pleci din scotia si sa te duci dupa ea sa o iei prin surprindere, poti sa mai incerci sa iei legatura cu ea iar daca ea vrea intredevar ceva poate sa se ascunda sa isi faca un id cu alt nume un alt fb ca sa nu mai aibe mama ei cum sa dea de conversati si alte chesti si daca chiar vrea sa nu gaseasca conversatii poate sa le stearga atat dupa messenger cat si dupa fb mai mult nu am cum sa te ajut pentru ca este distanta care va desparte, sper sa reusesti cu ea oricum nu te da batut si incearca sa mai iei legatura cu ea, poti chiar tu sa iti faci un alt fb de fata chiar ca sa poti vb cu ea. Mult succesc si noroc

| alexandra932323 a răspuns:

Eu vad doua posibilitati: ori sa o omori pe masa, ori sa o arzi de cateva ori

| December a răspuns:

Frate, trebuie s-o intelegi si pe mama ei. Din moment ce ea i-a luat tel si a controlat-o, ma gandesc in mod logic ca fata nu are mai mult de 18 ani. Sau oricum pe acolo. Si mama ei gandeste oarecum logic, ca un parinte: adica ce sa caute ea o relatie pe net cu unu din scotia? e clar ca asa gandeste. Si un lucru nu e clar de tot: cati ani are ea si cati ai tu; si daca v-ati vazut vreodata, ati petrecut timp impreuna sau asa zisa relatie a inceput tot pe net si a ramas asa.

| sebastianb explică:

Eu am plecat in scotia acum o luna, si pana sa plec ea locuia in aceeasi scara cu mine, tu ce zici december, ne-am vazut?

| sebastianb explică:

Am reusit sa vb acum cu ea la telefon, si mi-a spus ca daca chiar o iubesc sa o las in pace sa nu o mai sun niciodata si sa o uit.:'(:'(:'(. voi ce spuneti ca ar fi mai bine sa fac? oare chiar asta vrea sau ce credeti ca se intampla?:'9:'(:'(

| sebastianb explică:

Dar am uitat samentionez, lucrurile gen:uita-ma sau nu ma mai cauta niciodata mi lea sp si data trecuta cand ne-am certat. Oare o sa ne mai impacam, voi ce credeti? ajutati-ma cu sfaturi ce sa fac sa nu o pierd va rogggggggggggggggggg