anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema, ma masturbez destul de des, o data in doua zile, si treaba e ca ori ce as incerca sa bag in vagin nu simt nimic nimic. Dece oare?
Ma tem cind voi avea relati sexuale tot sa nu simt nimic.
Am nevoie de un ajutor, va rog mult fara batjocoreli!

12 răspunsuri:
| Vibrations a răspuns:

Esti frigida

| Ekcstsy a răspuns:

Interesant... Cred ca e din cauza ca te masturbezi adica stii ce anume trebuie sa faci ca sa iti provoci placeri, si din cauza asta te umezesti foarte tare si nu mai simti nimic. Nu e o problema. De vreme ce ai spus ca vei avea relatii sexuale sa inteleg ca te-ai dezvirginat singurica nu? Pacat pe de o parte, bine pe de alta. Oricum nu trebuie sa iti faci griji din punctul meu de vedere happy. Va fi altfel cand o vei face. P.M. pentru eventuale nelamuriri.

| irinushu a răspuns:

Mai bine ar fi sa te lasi de "sportul asta" ca din cauza asta ai probleme. Cati ani ai?

| OannaAnna a răspuns:

nu trebuie sa te ingrijorezi!happy cateodata corpul nu reactioneza pentru ca stie ca tu faci ceea ce faciwinking cu siguranta cand o sa ai relatii sexuale o sa simtiwinking

| AlexT94 a răspuns:

Incearca hidrantul, pisihee hee

| melena a răspuns (pentru Vibrations):

Frigid esti tu!

| Vibrations a răspuns (pentru melena):

Te-a bagat cineva in seama?

| benga94 a răspuns:

Depinde ce iti introduci! Poate esti atit de excitata incit iti trebuie o pla fierbinte si tare nu toate prostiile de obiecte, incearca si cu degetelul.

| Lady2012 a răspuns (pentru Ekcstsy):

Nu nu mam dezvirginat.

| Ekcstsy a răspuns (pentru Lady2012):

S-o crezi tu ca nu te-ai dezvirginat daca zici ca ti-ai bagat diverse chestii in vagin laughing. Mai verifica.

| Lady2012 a răspuns (pentru Ekcstsy):

Am verificat nu iti fa griji!

| Ekcstsy a răspuns (pentru Lady2012):

Ai verificat in ce sens? Ce ai descoperit? Ca intra tot ce bagi fara nici un impediment? Inseamna ca ai himenul rupt. Sau ti-ai facut poze cumva si ai studiat cu intensitate?