Totul vine din creier. Ai mai multa incredere in modul tau de cucerire si fi sigur ca vrei sa intalnesti o fata pe care sa o iubesti. Acceptate fizic si psihic. Cunoastete cu defecte si calitati.
Incearca sa bei ceva putin inainte, o bere, sa vezi ca o sa prinzi mai mult curaj.
Îți faci curaj, o abordezi schimbi două trei vorbe cu ea și gata.
Iti omori demonii,daca intelegi ce vrei sa spui.E greu, pentru ca tu, corecteaza-ma daca gresesc, dar ai caracter predominant, introvertit.Treaba cu legatura asta introvertire-extrovertire e foarte complicata,pentru ca, din moment ce o ai pe una, n-o poti avea pe cealalta decat in mici cantitati si, ca sa dai din una in cealalta, ai nevoie de un soc psihic.Atunci cand socul e pozitiv,poti trece din intro in extro,iar cand e negativ,viceversa.Cel putin asa vad eu lucrurile.Tie iti trebuie o doza din acel comportament care urla incredere in sine.Dar ai si o oarecare teama de refuzul eventual, asta din cauza orgoliului.Tu trebuie sa-ti slefuiesti papagalul si capacitatile sociale, dupa fa-ti o autoevaluare, pentru capacitatile tale. Ajuta si alcoolul, sa stii.In cantitati decente, chiar mult, te face extrovertit.Bine,e posibil sa te faca si idiot, dar, dac-as fi in locul tau, as face pariul.
Adauga.ma in lista de mess. iliemada44 e idul meu ca sa imi explici mai clar cum e treaba cu introvertirea si extrovertirea
Frate si eu am avut problema asta dar pana la urma mi-am facut curaj si m-am dus si am vb cu fata respectiva
Din cate mi-am dat seama esti fata. Tie ce ti-ar placea sa auzi de la un baiat cand vine sa te abordeze?