Aceasta este varianta ta a drobului de sare. Lasa mesajele si telefonul si incercati sa va intalniti cat mai des.
Pai trebuie sa ai incredere in ea,daca te gandesti la astfel de lucruri insemna ca poate iti da ea motive s afi asa,sau pur si simplu o placi mult si devi putin prea posesiv.O relatie se bazeaza pe incredere,fara ea,degeaba sentimente,deci incearca sa ai mai multa incredere in ea,daca vezi ca ea iti este fidela, de ce te temi? Te-a ales pe tine, deci bucura-te, daca vei continua sa fi asa nu se stie cat timp va mai fi cu tine, trebuie sa ai incredere in ea.Traiti clipa si atat, fara atatea ganduri rele.
Sper ca te-am ajutat, pa-pa
Ar trebui să îi spui ceea ce te neliniștește, să fi sincer cu ea, să îi spui absolut tot ceea ce simți (Dar câteodata ma gândesc la "rău" ma gândesc ca dacă are pe altu? dacă, când îmi spune mie ca se pune la somn iese pe afara.sau dacă când vorbește cu un var/vara e un băiat..sunt prea dependent de ea, și recunosc câte o data și plâng pe motivul asta), poate să îi explici mai în detaliu și să îi dai argumente pentru afirmațiile tale. Știu că e greu să recunoști asta dar are cel mai bun efect. Apoi trebuie să vezi cum reacționează : dacă e emoționată nu te înșeală, dacă devine nervoasă înseamnă că da. Baftă!
Am uitat sa precizez faptul ca sunt prima ei iubire, si a renuntat la aproape toti prietenii ei pentru mine
Prima iubirea este si cea mai puternica.Traieste momentul, fa-o sa se simta minunat in compania ta.Lasa griji ca e cu alti,etc etc,asa cum am spus, te-a ales pe tine, si macar incearca sa vezi daca acesti ganduri sunt sau nu fondate.E grav daca nu ai incredere in ea, adica de ce sa te minta, din cate am inteles aveti o relatie de 3 luni.Deci incearca sa mentineti relatie frumoasa, fara gelozie si alte griji.Sti cum se spune, in "noi"e loc doar pentru 2, deci fiti acest noi si doar atat, fara alta lume, fara griji.
Multa bafta, sper sa fiti cat mai mult timp impreuna, pa-pa
Da...dar uite ca in 3 luni nu a gresit cu nimic. nu mi-a facut nimic incat sa ma gandesc la altceva. ce spun aia face!... am mai vorbit cu ea de chestiile astea si a trecut un timp acu iar au revenit
Pai daca atunci au trecut trebuie sa iti aduci aminte ce le-a facut sa treaca.In opinia mea este gresit "a facut ce i-am spus", adica esete o fiinta, cu creier propriu, nu o poti controla.Mai multa incredere,adica din cate inteleg, problema este la tine, nu neaparat la ea. Daca ti mult la ea este normal sa te gandesti si la lucruri rele, dar nu le lasa sa te acapareze, adica trebuie sa te gandesti ce cauzeaza neincrederea sau "raul"cum in numesti tu.raspunsul este in tine. Poate ti-e frica sa nu o pierzi,dar cu astfel de ganduri nici mult nu o sa ai si nu o vei mai avea aproape,adica daca persoana iubita mi-ar spune ca nu ma crede ca am dormit ca de fapt am fost in locul x cu y normal ca i-as spune "pa!",adica daca nu are incredere in mine degeaba sentimente,m-as simti ca fiind privita cu neincredere si nu vreau sa fiu privita asa, pana cand eu sunt fidela si transmit aceea afectiune, iubire de ce sa fiu catalogata pana la urma mincinoasa? Mai multa comunicare va poate ajuta, in viziunea mea.
Multa bafta, sper sa gasesti raspunsul si sa fiti cat mai mult timp impreuna.Pa-pa
Daca e mai "mica ca" inseamna "ca catelul" dumitale e mai destept ca tine!