In primul rand sa ai multa rabdare cu ea si un preludiu cat mai lung. Nu te grabi! Foloseste un lubrifiant si prezervativ pentru a-i mai lua din durere in momentul penetrarii. Iti recomand pozitia misionarului. Daca ii va curge sange, te vei murdari, dar nu-i asa un dezastru. Nu ii va curge o galeata
Doamne, sa fie bine pentru tine? Tu realizezi ce spui? Daca numesti actul "Dragoste" de ce te gandesti la tine si nu la ea? Asa o iubesti tu? Gandeste-te ca ea va avea dureri, nu tu! Gandeste-te cum sa o faci pe ea sa se simta bine, sa fie ceva special!
Da, o să sângereze puţin dacă e virgină (cca 2-3 picături). Dar nu la toate fetele se întâmplă asta. Să zicem, din 10 fete virgine, 2 nu sângerează deloc.
Aşa...preludiu lung, nu te grăbi şi poziţia misionarului e cea mai bună, după care puteţi schimba după cum vreţi şi vă obişnuiţi. Nu uita de prezervativ.
Prezervativul ţi-l pui înainte de actul sexual şi-l dai jos numai după ce termini. Şi cum adică înainte sau după nu o să mai fie? Din moment ce are loc actul sexual, normal că nu mai e virgină, cu sau fără prezervativ. Dar foloseşte-l, nu vrei s-o laşi gravidă.
http://www.eva.ro/......-2181.html
Poziția misionarului. Folosește prezervativ și lubrefiant pentru o alunecare mai ușoară, și totul trebuie făcut treptat.
Pozitia misionarului e cea mai indicata. Apoi trebuie sa ai grija ca preludiul sa fie intens. Pentru a-i atenua putin durerea e indicat sa folosesti lubrifiant iar pentru linistea voastra e obligatoriu si prezervativul. Bafta!
Ba? tu vrei fata ori doar p...a ei de-ti faci atatea probleme? apai pot sa te intreb si eu ceva? ion o intreaba pe maria dupa o partida de sex; marie? a ta e p...a ori e sac? maria; ioane? a ta e p.a sau e ac? deci tu 2p3u ai p.a ori un pai pe post de? esti barbat? ori copchil?
Nu vezi ba, ca e copil! Si a facut-o cu capra.
Mai copchii! Asta nu stie sa se / si voi ii scrieti de pozitia misionarului. Poate daca aia sta capra vede si el in ce gaura isi baga nasul.
Incepe cu preludiu intens de 30 de minute, poate si mai mult.
Incearca mai intai sa o rasfeti cu mangaieri intime, iar in cazul actului in sine, sa fii lent. Astfel ai si o durata mai mare, iar ea va fi scutita de o durere prea mare!
Pai parerea mea este ca mereu sa incerci ceva nou chiar daca o sa fie cool sau nu.eu incerc zilnic cel putin 2 lucruri noi si 50% merg