| 2p3u a întrebat:

Am si eu o problema, prietena mea este vitgina si cat de curand o sa facem dragoste, dar nu stiu ce sa fac pentru ca nu am mai facut-o cu o fata virgina, si mi se pare mai greu putin, ziceti-mi si mie cum sa fac, cum sa o iau sa fie bine pentru mine, ce pozitie ar fi de preferat? Oare ma murdaresc sau e ca o fata obisnuita?

Multumesc! ori ce sfat, informatie e de folos!

Răspuns Câştigător
| DNSK a răspuns:

In primul rand sa ai multa rabdare cu ea si un preludiu cat mai lung. Nu te grabi! Foloseste un lubrifiant si prezervativ pentru a-i mai lua din durere in momentul penetrarii. Iti recomand pozitia misionarului. Daca ii va curge sange, te vei murdari, dar nu-i asa un dezastru. Nu ii va curge o galeata

13 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Pozitia misionarului e cea mai indicata. Apoi trebuie sa ai grija ca preludiul sa fie intens. Pentru a-i atenua putin durerea e indicat sa folosesti lubrifiant iar pentru linistea voastra e obligatoriu si prezervativul. Bafta!

| Jackul336 a răspuns:

Incepe cu preludiu intens de 30 de minute, poate si mai mult.
Incearca mai intai sa o rasfeti cu mangaieri intime, iar in cazul actului in sine, sa fii lent. Astfel ai si o durata mai mare, iar ea va fi scutita de o durere prea mare!

| Azµre a răspuns:

Poziția misionarului. Folosește prezervativ și lubrefiant pentru o alunecare mai ușoară, și totul trebuie făcut treptat.

| Marius1902 a răspuns:

UITA-TE PE NET! laughing))))

| AikkoxD a răspuns:

Da, o să sângereze puţin dacă e virgină (cca 2-3 picături). Dar nu la toate fetele se întâmplă asta. Să zicem, din 10 fete virgine, 2 nu sângerează deloc.
Aşa...preludiu lung, nu te grăbi şi poziţia misionarului e cea mai bună, după care puteţi schimba după cum vreţi şi vă obişnuiţi. Nu uita de prezervativ.

| mihailor a răspuns:

Pai parerea mea este ca mereu sa incerci ceva nou chiar daca o sa fie cool sau nu.eu incerc zilnic cel putin 2 lucruri noi si 50% merg

| 2p3u explică (pentru AikkoxD):

Prezervativu inainte sau dupa nu o sa mai fie? si ce-i ala lubrefiant?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba? tu vrei fata ori doar p...a ei de-ti faci atatea probleme? apai pot sa te intreb si eu ceva? ion o intreaba pe maria dupa o partida de sex; marie? a ta e p...a ori e sac? maria; ioane? a ta e p.a sau e ac? deci tu 2p3u ai p.a ori un pai pe post de? esti barbat? ori copchil?

| AikkoxD a răspuns (pentru 2p3u):

Prezervativul ţi-l pui înainte de actul sexual şi-l dai jos numai după ce termini. Şi cum adică înainte sau după nu o să mai fie? Din moment ce are loc actul sexual, normal că nu mai e virgină, cu sau fără prezervativ. Dar foloseşte-l, nu vrei s-o laşi gravidă.
http://www.eva.ro/......-2181.html

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu vezi ba, ca e copil! Si a facut-o cu capra.

| lolly a răspuns:

Doamne, sa fie bine pentru tine? Tu realizezi ce spui? Daca numesti actul "Dragoste" de ce te gandesti la tine si nu la ea? Asa o iubesti tu? Gandeste-te ca ea va avea dureri, nu tu! Gandeste-te cum sa o faci pe ea sa se simta bine, sa fie ceva special!

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Mai copchii! Asta nu stie sa se / si voi ii scrieti de pozitia misionarului. Poate daca aia sta capra vede si el in ce gaura isi baga nasul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica este virgila?