anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.
Am si eu o problema si am nevoie de cateva sfaturi.
Am relatie de un an cu un baiat, ne intelegem super bine dar imi este teama sa ajung in pat cu el.
Este un baiat destul de experimentat, ma rog... Din spusele lui iar asta ma demoralizeaza.
Nu sunt virgina, am mai avut un prieten inainte dar nu am invatat prea multe si nu ma pricep atat de bine la sex. Ce sa fac? Imi este teama de momentul ala, daca nu o sa ii placa? Eu chiar tin la el. Precizez ca am 21 de ani. Multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri.

17 răspunsuri:
| ancaval a răspuns:

Și de ce trebuie neapărat să te culci cu el?

Nu te judec deloc, nu am treabă cu tine, DAR păcat că voi fetele vă dați ușor la unul, la altul. Vine ziua când, poate, găsiți un băiat de nota 10 și voi ce ați făcut? Când cu unul, când cu altul, când puteai să te păstrezi pentru băiatul care merită.

Ai fost cu primul băiat? Gata. Nu te mai du cu niciunul. E pentru binele tău. Un băiat care te iubește sincer, te cere de nevastă și NU așteaptă doar sex de la tine.

Treaba ta, fă ce vrei. Eu ți-am dat un sfat, să eviți niște neplăceri care o să apară, oricum.

| corbulalbrosu a răspuns:

Cam ce s-ar putea sa NU-I placa? Din moment ce el te stie si este convins ca tu esti o fata CUMINTICA, inocenta? Este datoria lui sa te initieze si mai ales sa te invete... tehnici. Asta in cazul in care simte nevoia de fantezii sexuale. Succes!

| Sofer a răspuns:

Practicand totul se invata. Uita-te la un film xx si inveti si tu cum sa te misti. Sa nu se astepte sa ai experienta din prima.

| Miriamj a răspuns (pentru ancaval):

Suntem impreuna de un an, probabil isi doreste si el sa inaintam in relatie, imi doresc si eu doar ca sunt mai timida. Cred ca este ceva destul de normal in 2019

| ancaval a răspuns (pentru Miriamj):

Păi vezi că normalitatea asta, de care zici tu, e cu mai multe fețe.

Voi vreți să înaintați doar pe partea asta sexuală? Atât? Atât o să și țină relația.

Timiditatea ta e o calitate, așa că NU o pierde.

Poate ca ai si tu dreptate. Nu ar trebui sa ma grabesc, desi sunt pusa sub presiune. Multumesc pentru raspuns

100% am dreptate. Nu ți-am scris prosti.

De ce ești sub presiune? Dacă el te presează....papucii urgent, fără discuții. Dacă ești presată de "moda asta prostească", atunci fă ceva și scoate-ți-o din cap. Mulți tineri se strică DOAR prin faptul că vor să fie în pas cu moda.

Nu e vorba ca vreau sa fiu in pas cu moda
Doar ca tin la el si mi-ar fi destul de greu sa nu mai vorbim, dar... Daca el nu va intelege ca nu sunt pregatita acum, probabil ca da, ne vom desparti

Despărțire, evident!

NU e corect ca o fată să accepte ORICE doar pentru mofturile trecătoare ale prințului. (vagabondului)

Te iubește? Te așteaptă oricât. NU te așteaptă? Înseamnă că NU te-o iubit deloc.

Pune-l la încercare, doar de curioasă, să vezi cum stau lucrurile.

| alina2k18 a răspuns (pentru ancaval):

Si daca se marita cu el cum zici tu si fara sex pana atunci ce face daca lu' ala ii place sexu hardcore si ei nu?
laughing
Divort sau ne complacem? laughing
Otherwise Miriam, esti majora si femeie dejawinking ia si traieste-ti viata, e prietenul tau, il iubesti deci baga marewinking crezi ca te premiaza cineva daca nu faci sex? laughing

| ancaval a răspuns (pentru alina2k18):

Alina NU pot să cred că tu, ca femeie, vorbești așa cu fata asta.

| mihai69 a răspuns:

E posibil şi ca o femeie care a născut să nu fie "experimentată".
Nu asta e problema (dacă vrei să-i spui aşa), ci cum reacționează la dorința partenerului de a experimenta şi alte laturi ale sexualității.
N-ar fi rău să fii ceva mai puțin inhibată, te va ajuta mult în ceea ce priveşte calitatea vieții tale intime pe viitor.

| Holiday a răspuns (pentru ancaval):

"Vine ziua când, poate, găsiți un băiat de nota 10 și voi ce ați făcut? Când cu unul, când cu altul, când puteai să te păstrezi pentru băiatul care merită."

Ea are 21 de ani...baiatul ala "de nota 10" in principiu ar trebui sa aiba si el tot pe acolo sau mai mult, deci ar trebui sa fie barbat, nu naiat.
Iar daca se asteapta ca o femeie de 20+ ani sa il astepte pe el pentru a-si incepe viata sexuala, clar nu e un "baiat de nota 10". E doar un fatalau. Mai urmeaza sa sa spui ca ar trebui sa fie si el virgin...chiar ar fi "de nota 10"...laughing

| Holiday a răspuns:

Fii atenta... tipul asta "experimentat" a stat un an de zile fara sa faca sex cu tine. Sunt doua variante: ori si-a tras-o cu altele, ori nu e atat de experimentat precum te-a lasat sa crezi. Daca ar fi fost, pana acum te-ar fi convins ca e benefic amandurora (lucru real dealtfel) sa aveti si relatii sexuale. Sa te faca sa iti doresti asta.

In alta ordine de idei...sex nu faci pentru el, nu faci ca sa nu-l pierzi, nu faci pentru ca asa face vecina de la 3. Faci pentru ca iti doresti si iti place. Nu-ti garanteaza nimeni ca imbatranesti langa el, dar asta nu e un motiv sa nu te simti bine cu el atat cat tine relatia de orice natura ar fi ea. Repet, faci sex PENTRU TINE, nu pentru altcineva.

| RoCkKiD a răspuns:

Nu prea vad ce nu i-ar placea, atat timp cat nu esti o steluta de mare in pat nu prea ai cum s-o dai de gard.

In plus sunt cam 90% sanse sa se laude doar. Si cam pariez pe asta.

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Sexul e cea mai ieftina chestie de pe lumea asta. Daca statea doar pentru atat cu tine iti dadea papucii de mult. Fa ce simti. Lasa teama. Un barbat care te judeca doar ca faci sex peste o zi, peste o luna sau peste un an nu te merita. E corpul tau. Tu decizi ce vrei sa faci cu el.

| Ralena a răspuns:

Sa nu faci sex pentru ca trebuie, pentru ca altii fac, pentru ca te preseaza. Da, ideal si corect si fara pacat e sa fii casatorita. Dar, daca e decizia ta sa o faci si iti doresti asta si e persoana potrivita, lipsa ta de experienta este egal cu zero in ochii lui. Poti sa faci sex cu 100 de parteneri si cu 101 sa fii total in dezacord, sau poti sa te intelegi si sa comunici si sa fie bine cu ambii virgini. Incompatibilitate sexuala nu exista, exsta in schimb multa lipsa de comunicare.