U fata tragei o palma la nesimtitul ala de prieten si spune-i clar lui iubitul tau cel putin eu asa asi face iasi zice ca el a dat sa ma sarute si ca nu e un prieten atat de bun ca pe urma o sa afle de la el si cine stie ce minciuna ii spune poate o sai spuna ca poate tu l-ai sarutat si el nu a vrut si zii: ''uite el a incercat sa ma sarute iti zic de acum sa nu crezi ca te mint daca chiam ma iubesti o sa ma crezi doar atat sa-i zici eu asa asi face treaba ta asta este sfatul meu bafta imi dai fundita plizz sau macar un vot plizz?
Nu e asa, ei sunt prieteni de la 6 ani, si tot impreuna au fost, dar andrei azi a mers in Italia si nu se mai intoarce de curand, nu stiu daca sa ii spun iubitului meu pentru ca nu o sa ma creada. si stiu asta!
Pune capac cu actualul si pleaca cu celalalt sau ramai cu fostul depinde de tine.
Totusi spune-i sa stie pe urma daca o sa afle de la altcineva si ca tu stiai o sa se supere ptc totusi si u ai spus-o este vorba despre prietenul lui app mersi pentru pamblica mersi mult