U fata tragei o palma la nesimtitul ala de prieten si spune-i clar lui iubitul tau cel putin eu asa asi face iasi zice ca el a dat sa ma sarute si ca nu e un prieten atat de bun ca pe urma o sa afle de la el si cine stie ce minciuna ii spune poate o sai spuna ca poate tu l-ai sarutat si el nu a vrut si zii: ''uite el a incercat sa ma sarute iti zic de acum sa nu crezi ca te mint daca chiam ma iubesti o sa ma crezi doar atat sa-i zici eu asa asi face treaba ta asta este sfatul meu bafta imi dai fundita plizz sau macar un vot plizz?
Pune capac cu actualul si pleaca cu celalalt sau ramai cu fostul depinde de tine.
Nu e asa, ei sunt prieteni de la 6 ani, si tot impreuna au fost, dar andrei azi a mers in Italia si nu se mai intoarce de curand, nu stiu daca sa ii spun iubitului meu pentru ca nu o sa ma creada. si stiu asta!
Totusi spune-i sa stie pe urma daca o sa afle de la altcineva si ca tu stiai o sa se supere ptc totusi si u ai spus-o este vorba despre prietenul lui app mersi pentru pamblica mersi mult