Probabil intervine rutina si poate plictiseala.
Am trecut prin asta
Incearca sa il ‘re seduci‘
Ca la inceputuri
Daca vrei putem intra in detalii
Cunosti jocul de inceput cu greu de prins, sexi etc
Fa-l sa te doreasca
Vezi ca sunt carca de siteuri si filmulete pentru asta.
Nu-l lasa niciodatasa se plictiseasca de tine, e de lucru
Cu toate ca nu are legatura cu intrebarea. Imi spui si mie cum e ideea cu jocul de inceput? In ce consta mai exact?
Ar fi simplu daca si el ar vrea sa incercam lucruri noi dar el cand vine la mine vrea sa stam numai in casa, sa nu iesim nicaieri.
Iti spun eu ca stiu la ce se refera.Jocul de inceput e atunci cand fata il face pe baiat sa o doreasca, sa o vrea ca iubita a lui prin orice fel de gesturi, vorbe, fapte etc.E atunci cand ea e cea care hotaraste daca el va fi iubitul ei iar el asteapta cu nerabdare un raspuns deoarece singura persoana pe care si-o mai doreste este ea(asta datorandu-se "jocurilor" ei).
Inteleg perfect dar nu vorbeam de facut impreuna
El cand s-a indragostit de tine ce s-a gandit?
Ce frumoasa e! Ce desteapta! Draguta sau ce o fi zis
Va trebui sa-i readuci astea
Incearca sa-l faci un pic gelos, nu sarutand vecinul si poate il minti ca s-au dat baieti la tine, ai primit plori de la un tip frumos, inalt.
El cand s-a indragostit de mine a facut-o pentru ca eu nu eram usor de abordat.L-am cam tinut mult dupa mine(ehe ehe poveste lunga).E prea gelos de aceea nu prea as vrea sa incerc dar cred ca un pic de indiferenta nu ar strica.Cred ca sunt prea stresanta, ca il sufoc desi el asa spunea la inceput ca isi doreste, ca sa simta ca il iubesc.Acum nu cred ca mai vrea asa.
Esti o fata isteata, ai prins ideea
Probabil il sufoci si barbatii nu-si doresc asta indiferent de ce-ti spun
Trebuie si inteleaga ca tu-ti gasesti repede altul si lumea nu se invarte in jurul lui sa simta ca te poate pierde
Imediat o sa-si schimbe atitudinea
Eram obisnuita sa ii arat cat de mult il iubesc dar se pare ca i s-a urcat la cap Multumesc mult. Sper sa inteleaga si sa isi schimbe atitudinea si mai sper sa ma descurc.Multumesc inca odata
S-a plictisit, ceea ce nu-i prea surprinzator, avand in vedere ca are doar 21 de ani. Nu-ti face probleme, mai are balta peste. Esti inca micuta.
AndrewTate7789 întreabă: