Deci pana la urma chiar sunt veri? mi se pare ceva total aiurea, dar s.ar putea sa nu ai dreptate. s.ar putea ca ei sa fie foarte apropiatsi si sa vorbeasca si despre chestii intime... dar oricum, cel mai mai bine este sa vorbesti si cu el si sa. i spui ce crezi.si pana la urma[dupa parerea mea] ar fi sa vorbitsi totsi 3! sa discutatsi si sa spuna adevarul.
Scuză-mă că te-ntreb dar, voi trăiţi în aceiaşi casă dar vă consumaţi relaţia pe telefon şi pe hi5?!
Nu cred ca sunt veri ci dinpotriva cred ca are o amanta asa ca ai grija! si dupa cate scrisasi uh aici se pare ca nu vrea sa inceteze cu amanta lui vb si uh cu vara asta a lui cand nu e acasa ca sa vezi
Si eu am fost "verisoara". Prietenul meu ma insela si ma avea trecuta in telefon verisoara.Penibil,dar m-am despartit de el inainte sa fie prea tarziu
Cel mai bine ar fi sa vorbiti toti trei, dar daca nu ii crezi pe nici unul te duci la detectorul de minciuni, iat daca la iintrevarea " Ai o relarie cu ea?" raspunsul "Nu" iese negativ atunci trebuie neaparat sa ta desparti de el dupa parerea mea