Daca va placeti si va iubiti ar trebui sa ramaneti impreuna, totusi sunteti rude mai indepartate nu e o problema atat de grava daca sunteti impreuna
Nu conteaza ce grad are tot var e. Nu e normal sa fi impreuna cu rudele, parintii tai vor zice la fel.
Ruda? unde a ajuns Romania!
cum sa te indragostesti de el..chiar daca e de grad 3 sunteti totusi rude..Nu mai suntem in Evul Mediu unde verisorii se puteau casatorii!
Faci ce vrei dar in primul rand parinti tai nu vor fi de acord si nici ai lui.,
Nu este nici o problema dar sigur veti avea de furca cu parintii tai si ai lui. Incearca sa vorbiti cu ei mai intai si apoi vedeti ce faceti.
Daca stam si o gandim logic din punct de vedere religios si stiintific, practic toti suntem rude intre noi deoarece toti ii avem ca stramosi comuni pe Adam si Eva... Oricum... atat legea cat si religia ca relatiile de dragoste sunt interzise intre rude pana la cele de gradul al treilea. Deci este ok. Be happy
Nu te speria daca o sa fiti impreuna si o sa ai copii nu o sa fie handicapat cum zice cristidinbucuresti, nu are diploma de doctor ...de problema ta ..nu cred ca te-ai indragostit cu adevarat, dragostea poate fi de mai multe tipuri din cauza horminilor, deprinderii, o mare atractie sexuala, si iubirea asa cum este ea ..la tine mai degraba ca e prima, sa-ti explic altfel :
cred ca esti adolescenta undeva ai 16 ani probabil si creierul tau cauta un candidat pentru a produce un copil ..asa suntem programati. ce e legat cu hormonii pai organismul nostru secreta cu transpiratia hormonul firamon ce are valoarea de a atrage pe un baiat.e tot asa ca mirosul unei persoane ce te atrage, numai ca nu se simte si nu se vede ..sory ca team dus in biologie.fa ce vreai cu adevarat. vorbeste cu el ..pai poate deveniti niste prieteni caci poti sa iubesti si o ruda.
Păi tu nu ai, dar o sarcină poate apărea dacă întreții relatii sexuale, tu acum nu vrei copil, dar dacă vine pe ne pusă masă?
Fi cu el sa se conserve averea familiei. sexu e foarte bun in familie, am incercat cu sora mea odata
Draga mea, nu este nici o problema. daca voi va iubiti ce mai conteaza k iti e ruda de gradul 3.shi ce? doar nu o sa va casatoriti
1. este doar un mit
2. chestia asta o stiam ca este doar la verii de primul grad
Voi sunteti veri de gradul 3 si sunteti deja rude indepartate. Daca va iubiti puteti fi impreuna.
AndrewTate7789 întreabă: