Sincer, cand vine acasa are si el nevoie de una cu care sa "iasa". las-o balta ca numa se foloseste de tine
Mda...cred ca "BLK23" are dreptate! Acele vorbe au fost doar niste vrajeli de-ale baietilor! Mai bine ar trebui sa fii cat mai indiferenta si sa-ia arati ca nu-ti pasa! Succes!:X
Sincer...crede-me trece si el printr-o peroada destul de grea asa ca faculatea ii ocupa extrem du mult timp(crede-ma)el incearca sa mai vorbeasca cu tine dar se pare ca timpul nu-i prea permite asa ca nu te lasa descurajata de asta el inca de iubeste si te respecta pentru ca dupa conceptia lui tu esti iubirea sa de neinlocuit stiu ca e cam greu de inteles dar crede-ma ca el te iubeste cu adevarat si tot incearca sa-ti arate asta dar daca tu incepi sa te indoiesti de el pentru el va insemna o dezamagire asupra ta fiindca deja incepi sa numai ai incredere in el gandete-te si cand ii spui ceva legat de asta incearca sa nu-i ranesti sentimenele pentru ca baietii''parcep''altfel pararile fetelor bafta!
Deci... Te inteleg. Il cunosti de putin timp nu cred ca ai avut timp sa iti formezi o parere devinitiva despre el si cred ca cu incredere stati cam la fel. Eu zic sa nu te agici mai rau iti faci. Asteapta sa vezi daca se mai intampla sa nu te bage in seama pe mess si dupa poti sa intri la banuieli. Dar daca il ei de la prima abatere cu chesti de genul "de ce nu ma bagi in seama" o sa iti zica ca daca ai atatea dubii mai bine il lasi in pace.
Eu zic ca merita o sansa. Poate cine stie... Se poate lega ceva. Si nu strica din cand in cand sa il mai bagi si tu in seama. Il intrebi scrut dupa ce il saluti ( bineinteles) "poti vorbi?" si daca spune "da" vorbiti normal ( subiectul il alegeti impreuna si e foarte bine daca participati amandoi la discutie nu tu sa spui multe lucruri si el mai nimic). Daca iti zice "nu" ii zici "bine" si gata! Poate nu vrea sa te deranjeze. Zic eu.
Sper sa te simti bine in contiunare cu el. Ai grija de tine!
Nu cred ca ai inteles..noi nu suntem impreuna doar am iesit o data. e adevarat ca e la o facultate unde mereu e ocupat dar nu cred ca ar trebui sa ii ocupe toata viata. iar aici nu e vorba de iubire, daca e, deocamdata doar de o atractie. nu i-am spus ca ma indoiesc de el si nimic de genul asta.
Iti multumesc pentru parere si cam aceeasi parere o am si eu, si tocmai de aia am vrut sa vad daca mai crede cineva asta. apropo:daca il intreb de vorba intotdeauna vorbeste, e destul de comunicativ, si mi-a spus multe lucruri despre el cand l-am intalnit. datorita felului in care s-a comportat atunci ma face sa cred ca totusi nu are vreo vina ca e ocupat si nu prea are timp de iesiri. in orice caz, iti multumesc! :*
Interesant.Sincer nu cred ca poate fi atat de „ocupat„incat sa nu aibe timp de un „Buna"sincer nu te astepta la prea multe de la el.
Cel mai bine ii sa il lasi sa te caute el pentru ca numai asa vei cedea daca prezinti un interes pentru el, nu ii mai da importanta, el fiind la facultate cine stie de cine s-a lipit sau invers... daca te mai invita in oras du-te dar in calitate de amica parerea mea
Ai dreptate. Insa cam asta e si dilema mea, pentru ca el ma cauta intotdeauna, nu eu pe el, si de asta nu stiu exact ce sa cred, ce asteptari are el cu adevarat.
Instinctele unei femei/fete se mai inseala dar disperarea unui barbat iti poate adeveri gandirile si asteptarile