Vrea sa te phute. apoi, probabil o sa te arunce (iar) daca (,) cazi in capcana asta, pai iti cam meriti soarta
Cred ca IMC90 are dreptate... posibil ca asta sa fi avut in cap, dar din nefericire pentru el nu i-am cazut in plasa si nici n-am s-o fac vreodata am observat ca incepe sa ma cam sicaneze la scoala si nu-i ok deloc.mai bine l-as ignora in continuare si mi-as vedea de ale mele.o sa incerc sa-mi repar relatia cu actualul, oricum nu-l mai vad decat 2 luni de zile.multumesc mult pentru sfaturi:*
Wow... Trist, Parerea mea e ca el nu cred ca simte pentru tine ceva foarte puternic, Totusi cred ca exista ceva mai mult ca niste amici. Si este nehotarat (NU STIE DACA TE PLACE SAU NUH ) si probabil de aceea s-a purtat asa. Prietena nu stiu daca si-a gasit sau nuh, dar parerea mea e ca un firicel de sentimente pentru tine exista! Nu stiu cat te-am ajutat, dar ai grija de tine:*:*
Nu se mai inteleg... scuze de raspunsul meu in numele ei!:*
Pai nu se mai inteleg. e destul de logic. tu te-ai departat de el in momentul in care ai realizat in mod subit ca te-ai reindragostit de baiatul acela! Eu nu cred ca e bine sa incerci sa-l cucerestiAdica ai stat mult timp cu iubitul tau 2 ani jumate e o relatie lunga si posibil frumoasa. Daca a stat atata cu tine si tu cu el. nu merita sa va despariti pentru altul cu care poate nu vei avea aceleasi rezultate
Buna,nu e sigur pe sentimentele lui, probabil ca si el sufera in sinea lui si se simte vinovat ca a vorbit asa.Si poate ca el le-a spus prietenilor lui mica voastra iesire...care parea destul de frumoasa la inceput! Sper sa vorbiti si sa fiti macar prieteni mult succes si te pup:*
Asa mi s-a intamplat si mie demult si crede-ma stiu cum este, cum te simti, parca toata lumea s-a pabusit, dar tu inca mai poti face, sa il faci sa DISPERE dupa tine! nu ezita fa ce iti trece prin cap, ignora-l fa-l sa se simta aiurea...eu asta as fi facut...