| Malinaa1993 a întrebat:

:*am si eu o problemuta.Nici nu stiu cu ce sa incepstraight facedeci,am 19 ani,sunt in clasa a12a la un liceu sportiv.vorbesc cu prietenul meu de 2 ani si jumatate,dar din pacate se pare ca intre noi ceva nu mai merge ca inainte.ne-am distantat foarte mult,probabil ca ne-am maturizat.am fost si certati o perioada de timp,dar ne-am impacat.problema nu este asta.cand am intrat in clasa a9a mi-a placut foarte mult de un coleg de clasa,care din nefericire s-a combinat cu o alta colega.bun.am trecut peste,mi-am calcat in picioare sentimentele si tot ceea ce se infiripase pentru el.au trecut 4 ani de atunci si ceva s-a intamplat!acest coleg a inceput sa-mi acorde o atentie deosebita fata de celelalte colege ale fel(suntem doar 4 fete in clasa si 20 de baieti).in fine,nu l-am bagat in seama la inceput,nici nu aveam vreo intentie.el a continuat cu gesturile,imi zambea in ore.ori de cate ori imi intorceam privirea (eu stau in prima banca,el in penultima pe acelasi rand)il surprindeam uitandu-se la mine.nu ma mai slabea din ochi.ne intalneam in fiecare zi la scoala si la antrenamente.atunci am incepu sa simt ceva ce murise in trecut.acele sentimente fata de el au renascutcrying.cam vreo luna am dus-o asa.ii zambeam inapoi,faceam glume cu el,si mai tot timpul ma aflam in preajma lui.numai nu-l sufocam.am inceput sa fac o obsesie pentru el.nu am mai rezistat,si la o discutie cu el pe mess am facut greseala si i-am spus tot ce simt pentru el.stia ca l-am placut in clasa a9a,dar pun pariu ca habar nu avea ca acele sentimente au renascut.a zis ca nu trebuie sa-mi fie rusine si ca e in regula.mi-a propus sa ne intalnim,iar eu am acceptat fara ezitare.a venit si timpul intalnirii:aproximativ 2 ore jumatate impreuna.aici am facut o alta greseala:l-am sarutatsad.am dat din greseala in greseala.nu stiu daca i-a convenit,cert este ca ne-am mai sarutat de cateva ori.m-a condus acasa si a ramas sa-mi trimita un sms sau sa ma sune in aceeasi seara sa imi zica ca e bine si ca a ajuns acasa.n-am mai primit nici sms-ul nici telefonul lui.sambata dimineata i-am trimis sms si am asteptat raspuns.nimic!atunci l-am sunat de cateva ori in cursul zilei si o data duminica dar nu a raspuns.am intrat pe mess duminica seara si el era invisible.cred ca se ascundea de mine.m-am simtit aiurea,m-am bagat in seama cu el si i-am zis ca e in regula,poate sa se dea online ca daca l-au deranjat evenimentele petrecute in vinerea precedenta nu mai vorbim despre,il las inpace si asta este.atunci s-a enervat grozav si a zis ca eu l-am innebunit cu telefoanele mele(maxim 4 apele nu mai mult)si ca oricum nu de asta statea pe invisibil.m-am suparat foarte tare,aproape ca am plans de suparare,i-am zis ca nu o sa afle nimeni desprea iesirea noastra si ca de acum nici nu o sa-l mai bag in seama.a zis ca ar fi foarte bine sa fac asa.o saptamana nici nu l-am privit in ochi,dar astazi nu m-am mai putut abtine si am facut-o.bineinteles ca privirea lui era tot la mine.l-am privit cateva secunde in ochi,si am lasat privirea in jos.sunt asa de indragostita de el incat nici nu mai stiu cum sa procedez.vreau sa il ating,sa stau de vorba cu el,sa glumesc si sa il privesc exact asa cum o faceam inainte de a-i impartasii sentimentele mele fata de el.dar acum nu mai pot.il vad cum ma priveste,e ganditor cand se uita la mine,parca i-ar parea rau de ceva,dar nu imi zice nimic,nici macar salut sau pa sau macar sa ma intrebe ceva.nimic!ma simt minuscula acum,ma framant intruna si toti ma intreaba ce am.abia ma abtin sa nu plang cand ma uit la el.si cand ma gandesc ca mai avem doar 2 luni se scoalacryingcum o sa trec peste.vreau sa-l cuceresc!vreau sa fie doar al meu.aaaa si inca ceva.azi colegii glumeau pe seama lui,iar unul dintre a zis ceva de genul:haide-ti sa v-o arat pe gagica lui ... .poate faceau misto,poate ca nu are prietena.mie asa mi-a spus.sunt sigura ca nu avea.si-o fi gasit acum?si daca da,de ce tptusi ma priveste asa?ajutati-ma va rog din suflet!cum sa-l fac sa isi aratesentimente daca are,si daca nu are de unde sa-mi dau seama.credeti-me ca nu-l mai pot ignora!e dureros.multumesc din suflet pentru ajutor:*

11 răspunsuri:
| PisSsy a răspuns:

Wow... Trist, Parerea mea e ca el nu cred ca simte pentru tine ceva foarte puternic, Totusi cred ca exista ceva mai mult ca niste amici. Si este nehotarat (NU STIE DACA TE PLACE SAU NUH ) si probabil de aceea s-a purtat asa. Prietena nu stiu daca si-a gasit sau nuh, dar parerea mea e ca un firicel de sentimente pentru tine exista!happy Nu stiu cat te-am ajutat, dar ai grija de tine:*:*

| IMC90 a răspuns:

Vrea sa te phute. apoi, probabil o sa te arunce (iar) rolling on the floor daca (,) cazi in capcana asta, pai iti cam meriti soarta rolling on the floor

| ByByLoVe a răspuns:

Buna,nu e sigur pe sentimentele lui, probabil ca si el sufera in sinea lui si se simte vinovat ca a vorbit asa.Si poate ca el le-a spus prietenilor lui mica voastra iesire...care parea destul de frumoasa la inceput! Sper sa vorbiti si sa fiti macar prieteni mult succes si te pup:*

| Foartesecret a răspuns:

Si tu ai prieten? Scuze dar nu e totusi ok.

| ByByLoVe a răspuns (pentru Foartesecret):

Nu se mai inteleg...big grin scuze de raspunsul meu in numele ei!:*

| DKD a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie demult si crede-ma stiu cum este, cum te simti, parca toata lumea s-a pabusit, dar tu inca mai poti face, sa il faci sa DISPERE dupa tine! nu ezita fa ce iti trece prin cap, ignora-l fa-l sa se simta aiurea...eu asta as fi facut...

| Foartesecret a răspuns:

Pai nu se mai inteleg. e destul de logic. tu te-ai departat de el in momentul in care ai realizat in mod subit ca te-ai reindragostit de baiatul acela! Eu nu cred ca e bine sa incerci sa-l cucerestistraight faceAdica ai stat mult timp cu iubitul tau 2 ani jumate e o relatie lunga si posibil frumoasa. Daca a stat atata cu tine si tu cu el. nu merita sa va despariti pentru altul cu care poate nu vei avea aceleasi rezultate

| Malinaa1993 explică:

Multumesc pentru raspunsuri.astept in continuare sfaturi!

| Malinaa1993 explică (pentru IMC90):

Cred ca IMC90 are dreptate... posibil ca asta sa fi avut in cap, dar din nefericire pentru el nu i-am cazut in plasa si nici n-am s-o fac vreodatawinking am observat ca incepe sa ma cam sicaneze la scoala si nu-i ok deloc.mai bine l-as ignora in continuare si mi-as vedea de ale mele.o sa incerc sa-mi repar relatia cu actualul, oricum nu-l mai vad decat 2 luni de zile.multumesc mult pentru sfaturi:*

| Lex_Crysty_1991 a răspuns:

Ati stat sa cititi ce a scris obsedata asta

| Sweetie9999999999999999 a răspuns:

Sorry...nu stiu...:*fa ce-ti spune inima!