Nu stiu care este probabilitatea. Din cunostintele mele ar fi trebuit sa faceti un dus, tu sa fi facut pipi pentru ca ramane sperma pe "tub". Acuma depinde de ea, daca a fost o perioada fertila..bla bla. Este o sansa foarte mica!
Bineinteles ca poate atat timp cat a existat un contact neprotejat. sanse; e cresc si mai mult avand in vedere ca a existat si o ejaculare inainte,
Daca nu ai dat drumu in ea atunci nu prea sunt sanse dar totusi poate sa faca un test de sarcina peste o vreme (nu stiu cand se face mai exact) ca sa fiti linistiti.
Bai fratilor nu mai faceti sex daca nu stiti sa va protejeti de fiecare data
Si daca ati facut fara prezervativ, normal ca e posibil sa ramana cu burta la gura.
Va place sa o faceti ca nebunii si dupa aia asteptati sfaturi de pe tpu.In ziua de azi pana si la scoala vi se spune se folositi metode de contraceptie.
Si daca ati folosit prima data, ce v-a fost greu sa folositi si a doua oara.
Pfff!
Deci daca ai ejaculat in ea sau chiar daca nu si daca nu ati facut un dus si tu pipi, atunci ar trebui sa fiti ingrijorati, chiar daca sansele sunt mici, asta ca sa va fie invatatura de minte.
Nea o femeie ramine inarcinata doar daca ejaculezi la ea in p***a(pai stii tu unde)
asa ca nu-ti fa griji s dai bataie cowboy
Nu nu este posibil, iti spun din experienta, si mai ales ca saliva omoara spermatozoizii, nu ai de ce sa iti faci griji. Eu o fac tot timpul fara prezervativ si nu raman insarcinata. Stai linistit!
Sansele sunt mici dar exista. Data viitoare faceti protejat la toate numerele, ce o fi asa greu nu stiu...E mai ieftin sa cumperi un prezervtiv decat sa platesti un avort sau sa intretii un copil.
Te rog sa-mi dai mie linkul unde ai citit tu ca "saliva omoara spermatozoizii"?!
Riscul sa ramana exista!
KatiMe27 întreabă: