anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am si eu ointrebare pentru fete: care ati facut sex fara penetrare si cum este?

17 răspunsuri:
| Cirstea_Diana_1990 a răspuns:

Explica-ne si noua ce inseamna sex fara penetrare la tine? va uitati unul la altul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Cirstea_Diana_1990):

Sexul fara penetrare inseamna preludiu, acele mangaieri si sarutari pe tot corpul ( zone erogene, oral ) dar fara penetrarea vaginului.

| TheBlackAng3l a răspuns:

Daca cineva iti zice ca sexul e naspa si sa nu faci in viata ta il crezi, asa faci? parerile despre orice fel de sex sunt impartite, cel mai bine e sa te gandesti si sa te decizi singura ce vrei sa faci si cand vrei sa faci si atunci vei fi multumita si poate o sa vezi ca nu e asa cum cred altii... poate o sa iti placa tie, poate nu... experimenteaza si vezi big grin

| neutrino a răspuns:

Sunteti doua colege cu aceeasi prostie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TheBlackAng3l):

Dai sfat sa experimenteze sexul unei copile de 12 ani mai aline si florine?

| TheBlackAng3l a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca citeai tot raspunsul ai fi vazut ca i-am zis sa incerce sau sa nu incerce, sa se gandeasca si sa se decida singura daca vrea sa o faca sau nu, nu sa intrebe aici! si ca ai zis de 12 ani...sunt satule de p*** la 12 ani peste 80% din ele

anonim_4396

La 12 ani mai? surprise, tu nu-ti dai seama ca poti sa o omori, nici nu are organele bine dezvoltate

Pai eu sa imi dau seama bai sau ele? ce treaba am eu la cati ani se f** ele? u nu vezi ce scriu? am zis ca la 12 ani sunt satule, si asa este..nu ca ma f** eu cu alea de 12 ani, citeste draq tot si apoi vb!

| fabiola a răspuns:

Curiozitatea te omoara si lucruri importante trec neobservate!

anonim_4396

Ceea ce denota ca tot ce ai scris este o mare minciuna, un adevar se bazeaza pe ceva real, nu ai de unde sti si nu trebuie sa generalizezi ca 80% ar fi cum spui tu din cauza uneia pe care o cunosti sau ai auzit despre ea, si nu te mai nervoza ca faci riduri

Nici tu nu stii ca nu am dreptate cum ca peste 80% sunt satule asa ca scuteste-ma, daca vrei sa vb gaseste alt subiect ca asta e vechiwinking

| Vix999 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aloooo....va certati din cauza integritatii vaginelor pustoaicelor de 12 ani? Nu va e bine? laughing)) Ia hai kiss and make up! Cat despre domnisoricile astea ametite de pe aici : eu i-as bate pe parintii lor ....care in mod clar au ales prost sa faca sex happy

| drhotzu a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai una estre preludiu alta este sexul vezi ca le incurci!
ceea ce spui tu este ca si cum spui: a manca prin a gatii, tai legumele, fierbi carnea, ungi tava, dar nu bagi carnatu`
intelegi?
persoana care a pus intrebarea se refera la celebrul "dry humping"... dar ma rog nu este chiar sex laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru drhotzu):

Cred ca am scris perfect, fara penetrarea vaginului

Dry humping nu are legatura cu "Sexul fara penetrare inseamna preludiu, acele mangaieri si sarutari pe tot corpul ( zone erogene, oral ) dar fara penetrarea vaginului." dry humping este atunci cand pur si simplu se freaca "cocoselul de veverita"winking mai este numit si sexul pe uscat, sau sexul fara penetrare. intelegi? ce spui tu acolo face parte din sexul tantricwinking care iarasi este cu totul altcevawinking
SPOR!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru drhotzu):

Se freaca dar indirect, partenerii sunt imbracati, petting sau preludiu este mult mai suavwinking de fapt ce sa mai scriu ca atat timp cand altcineva, nu dam nume ca stim noi cine, sustine ca dragostea pentru el urmeaza dupa actul sexual, atunci cand este in pauza si sta brate-n brate cu iubita

Ideea cu frecatul este ca poate sa fie indirect sau direct nu are legatura. iar in ceea ce priveste actul sexual, atat eu si prietena mea suntem de acord ca sexul este sex iar dragostea este un sentiment. si sexul se face pentru placere nu din dragoste, dragostea se arata cand celalt este trist, sau dimineata cand pregatesti pe ascuns micul dejun pentru servit in pat, sau o seara romantica in oras, sau micile surprize. sexul este sex dragostea este iubire! nu au nici o legatura, aaa atunci cand faci sex cu persoana iubita te intereseaza cum se simte si ea, da este normal, dar ideea este ca mereu te intereseaza cum se simte si ea. iar in ceea ce priveste preludiul el nu trebuie sa fie neaparat suav, poate sa fie si un pic mai dinamic, mai alert, este indicat sa schimbi si sa alternezi pentru ca daca nu faci asta devine monoton si nu mai are nici un farmec... daca noi (eu si prietena mea) am fi facut aceleasi lucruri mereu, avand in vedere ca suntem impreuna de 5 ani si locuim impreuna de mai bine de 3, pai ajungeam sa nu mai facem sex decat o data pe luna. acum stii cum mai e chestia acum 10-12 ani aveam alte pareri pentru ca asa era conceptia vezi domne sex faci cu amanta, sau orice femeie iar cu iubita faci dragoste, tandra si suava, eeeee ***, nici o femeie sau barbat dupa ce a descoperit sexul cu adevarat, si asta este dupa ce ai ceva ani experienta, nu o sa iti mai spuna ca face "dragoste", desi multe nu recunosc...